VARAA NETISTÄ
VARAA NETISTÄ

Tietoa meistä

- "Kaikkea muuta me tehdään, mutta ei lennetä kuuhun - vielä." Köpi Pietikäinen

Harriniva sijaitsee Tunturi-Lapin Muoniossa keskellä Lapin lumoavinta luontoa. Harriniva Hotels & Safaris on yli 40-vuotisen historiansa aikana houkutellut Muonion erämaihin kymmeniä tuhansia kävijöitä ympäri maailmaa.

Pietikäisen perheen matkailuyrittäjyys sai alkunsa vuonna 1973, jolloin Köpi Pietikäisen vanhemmat Eini ja Hannes Pietikäinen vuokrasivat Metsähallitukselta maapalan ja rupesivat tarjoamaan telttapaikkoja matkaajille. Pienen kosken niskalla, hyvien harjusvesien ääressä sijaitseva paikka sai luontevasti nimekseen Harriniva. Näin syntyi Harrinivan Lomakeskus Oy Suomen ja Ruotsin rajajoen, Muonionjoen, rannnalle.

Nykyisin Harriniva-perheeseen kuuluvat Harriniva, Jeris, Galdotieva, Polar-Lento, Torassiepin porotila, mökkikylä ja Winter Village, maailman suurin arktinen rekikoirakeskus Harriniva Huskyfarm sekä kymmeniä eräkämppiä Tunturi-Lapin alueella.

Toteutamme ympäri vuoden täyden palvelun elämyslomia Best In Wilderness -ajatuksella. Päämäärämme on näyttää sinulle aitoa Lappia. Viemme sinut erämaahan, jollaista ei oikeasti ole muualla Euroopassa juurikaan jäljellä. Ainutlaatuista on myös se, että meillä on tutkitusti maailman puhtain ilmanlaatu heti Etelämantereen jälkeen.

Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin paketin tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden yli 40 vuoden kokemuksella.

Koko perheemme, Köpi, Maria, Niina, Jouni, Jussi, Antti ja Kalle, työskentelee yrityksessämme, joten voit törmätä meihin lomallasi Harrinivan kohteissa.

contact-us tsr
 
 

Suunnittele lomasi

hnlogo2

Kesä/syksy Talvi/Kevät

Kohteemme Lapissa

Unohtumattomia elämyksiä Suomen Lapissa

Kun etsit pakotietä kaupunkielämästä ja haluat rauhoittua luonnon helmassa, tarjoamme sinulle uskomattomia elämyksiä yli 40 vuoden kokemuksella. Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin ohjelman tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden!

Nykyisin Harriniva-perheeseen kuuluvat viisi eri kohdetta; Harriniva, Jeris, Galdotieva, Torassieppi sekä Kilpis.