VARAA NETISTÄ
VARAA NETISTÄ

Ravintolapalvelut

Viidessä eri kohteessamme pääset nauttimaan ravintolapalveluista majoituksen ja aktiviteettien ohessa. Tarjoamme sinulle perinteisien ravintolapalveluiden ohessa mahdollisuuden ruokailla jääravintolassa, kodassa avotulen äärellä tai maisemaravintolassa katsellen rauhoittavaa tunturimaisemaa. 

Harrinivassa sunua palvelee 230-paikkainen ruoka- ja seurusteluravintola, jossa on erillisiä viihtyisiä saleja. Ryhmiä ja yksityistilaisuuksia varten voimme erottaa esim. Kuukkeli-kabinetin, jossa on 70 asiakaspaikkaa. Hotellin ravintolan yhteydessä on Harriniva Bar North jossa voit rentoutua aktiivisen päivän päätteeksi. Voit valita mieleisen annoksen À la Carte -listaltamme. 
Harrinivan Revontuli-kotaravintola palvelee tilauksesta 80 asiakasta, valmistamme ruoat avotulella revontulten loimutessa kodan seinillä. Tarjoamme Revontuli-kotaravintolaa myös juhla- ja kokouskäyttöön. Harrinivan rannassa sijaitsevaan Mutterikotaan mahtuu ruokailemaan 40 henkilöä tunnelmallisesti avotulen äärellä.

Jeriksen ravintolassa on asiakaspaikkoja 130 sekä lisäksi 50 paikkaa alakerran Piilopaikka -baarissa. Molemmissa ravintoloissa on tunnelmaa luomassa suuri takka. Ravintolan À la Carte -lista tarjoaa perinteisiä Lapin herkkuja. 
Jeriksen maisemaravintola Jierra tarjoaa tilat 60 henkilölle, voit ihastella järvelle päin aukeavaa tunturimaisemaa samalla kun nautit maistuvan päivällisen.

Ravintolamme Torassiepissä on erikoistunut luomu- ja lähiruokaan. Torassiepin 40-paikkaisessa ravintolassa tarjoillaan maukasta, terveellistä ja perinteistä suomalaista ruokaa jossa peruselementit ovat poronliha, lähijärvien kalat sekä marjat ja sienet.

Torassiepin kolme kotaravintolaa tarjoaa mahtavat puitteet niin ruokailulle kuin kokouksillekkin. Aihkikotaan sekä Poropirttiin mahtuu 70 henkilöä ja Pikkukodassa on tilat 30 henkilölle. Winter Village jääravintolan ikimuistoisiin tiloihin mahtuvat jopa 50 hengen ryhmät ruokailemaan, tai viettämään mukavan yhdessäolohetken Ice Barissa kuumien juomien äärellä.

 

Galdotievan ravintolassa voit valita laajalta listaltamme maittavan aterian isompaankin nälkään!

Ravintolat

Suunnittele lomasi

hnlogo2

Kesä/syksy Talvi/Kevät

Kohteemme Lapissa

Unohtumattomia elämyksiä Suomen Lapissa

Kun etsit pakotietä kaupunkielämästä ja haluat rauhoittua luonnon helmassa, tarjoamme sinulle uskomattomia elämyksiä yli 40 vuoden kokemuksella. Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin ohjelman tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden!

Nykyisin Harriniva-perheeseen kuuluvat viisi eri kohdetta; Harriniva, Jeris, Galdotieva, Torassieppi sekä Kilpis.