VARAA NETISTÄ
VARAA NETISTÄ

Leirikoulut

Toteutamme täyden palvelun leirikouluja Best In Wilderness-ajatuksella kestävän kehityksen periaatteita noudattaen

Tunturi-Lapin Muoniossa sijaitseva Harriniva Oy on jo 40 vuoden ajan tarjonnut ainutlaatuisia kokemuksia ja elämyksiä kymmenille tuhansille kävijöille ympäri maailmaa. Leirikouluryhmiä olemme palvelleet jo vuodesta 1989 ja osaltamme olleet kehittämässä leirikoulutoimintaa. Olemme tietysti myös Suomen Leirikouluyhdistyksen jäsen. 

Haluamme näyttää nuorille asiakkaillemme aidon Lapin monimuotoisuutta, kulttuuria ja historiaa. Leirikoululaisemme pääsevät erämaahan jollaista ei enää muualla Euroopassa ole jäljellä. Ainutlaatuista on myös se, että meillä Muoniossa on heti Etelämantereen jälkeen tutkitusti maailman puhtain ilma!

Olemme hyvin ylpeitä monipuolisista, hauskoista ja opettavaisista leirikouluohjelmistamme ja haluammekin nyt tarjota kokemuksemme teidän käyttöönne. 

Teemme mieluusti kohdennetun tarjouksen juuri teidän luokallenne. Hinnat ovat voimassa vuoden 2017 leirikouluille ja sisältävät täysihoidon (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala). Voitte esimerkki-ohjelmien lisäksi valita lisäpalveluita, kuten shamaanin Lapin kaste, jacuzzi rantasaunalla, lyhyt poroajelu tai lyhyt huskyajelu. Teemme mieluusti tarjouksen myös muista ohjelmapalvelutuotteistamme toiveidenne mukaan. 

Voimme toteuttaa leirikoulun myös kielikylpynä, joko kokonaan tai osittain. Paikallisen meänkielen lisäksi tarjoamamme kielet ovat englanti, ranska, saksa, flaami, malta ja italia. Ammattitaitoiset oppaamme ovat valmiina palvelukseen!

Tarkemmat kuvaukset leirikouluohjelistamme löydät alla olevien linkkien kautta.


KEVÄÄN 2019 LEIRIKOULUPAKETTIMME:

Laskettelupainotteinen leirikoulu, huhtikuu 2019, viikot 15/16.
Keväthangilla leirikoulu, huhtikuu 2019, viikot 15/16.

SYKSYN 2019 LEIRIKOULUPAKETTIMME:

Torassiepin leirikoulu, syyskuu 2019.

  

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 0400155100

 
Leirikoulut 1

Suunnittele lomasi

hnlogo2

Kesä/syksy Talvi/Kevät

Kohteemme Lapissa

Unohtumattomia elämyksiä Suomen Lapissa

Kun etsit pakotietä kaupunkielämästä ja haluat rauhoittua luonnon helmassa, tarjoamme sinulle uskomattomia elämyksiä yli 40 vuoden kokemuksella. Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin ohjelman tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden!

Nykyisin Harriniva-perheeseen kuuluvat viisi eri kohdetta; Harriniva, Jeris, Galdotieva, Torassieppi sekä Kilpis.