VARAA NETISTÄ
VARAA NETISTÄ

Leirikoulut

Toteutamme täyden palvelun leirikouluja Best In Wilderness-ajatuksella kestävän kehityksen periaatteita noudattaen

Tunturi-Lapin Muoniossa sijaitseva Harriniva Oy on jo 40 vuoden ajan tarjonnut ainutlaatuisia kokemuksia ja elämyksiä kymmenille tuhansille kävijöille ympäri maailmaa. Leirikouluryhmiä olemme palvelleet jo vuodesta 1989 ja osaltamme olleet kehittämässä leirikoulutoimintaa. Olemme tietysti myös Suomen Leirikouluyhdistyksen jäsen. 

Haluamme näyttää nuorille asiakkaillemme aidon Lapin monimuotoisuutta, kulttuuria ja historiaa. Leirikoululaisemme pääsevät erämaahan jollaista ei enää muualla Euroopassa ole jäljellä. Ainutlaatuista on myös se, että meillä Muoniossa on heti Etelämantereen jälkeen tutkitusti maailman puhtain ilma!

Olemme hyvin ylpeitä monipuolisista, hauskoista ja opettavaisista leirikouluohjelmistamme ja haluammekin nyt tarjota kokemuksemme teidän käyttöönne. 

Teemme mieluusti kohdennetun tarjouksen juuri teidän luokallenne. Hinnat ovat voimassa vuoden 2017 leirikouluille ja sisältävät täysihoidon (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala). Voitte esimerkki-ohjelmien lisäksi valita lisäpalveluita, kuten shamaanin Lapin kaste, jacuzzi rantasaunalla, lyhyt poroajelu tai lyhyt huskyajelu.Teemme mieluusti tarjouksen myös muista ohjelmapalvelutuotteistamme toiveidenne mukaan. 

Voimme toteuttaa leirikoulun myös kielikylpynä, joko kokonaan tai osittain. Paikallisen meänkielen lisäksi tarjoamamme kielet ovat englanti, ranska, saksa, flaami, malta ja italia. Ammattitaitoiset oppaamme ovat valmiina palvelukseen!


ESIMERKKIOHJELMA 1.

Ajankohta: Maalis-huhtikuu 2018
Ryhmän koko: 26 henkilöä
Hinta: 307€/ hlö

TULOPÄIVÄ
Saavutaan Harrinivaan Muonioon. Majoittumisen jälkeen oppaan ja ryhmän esittely, info leirikouluohjelmasta ja säännöistä sekä tietoisku kohteesta ja ympäristöstä. Tutustutaan maailman suurimman rekikoirakeskuksen toimintaan ja rekikoirien elämään.

1. PÄIVÄ: Perinnepäivä Porotilalla
Tutustutaan Torassiepin porotilaan ja vieraillaan poroaidalla syöttämässä poroja ja harjoittelemassa suopungin heittoa. Iltapäivällä hiihdetään Vuontisjärven Eräkeskukseen, jossa harjoitellaan ryhmässä erätaitoja. Majoitutaan Eräkeskuksessa.

2. PÄIVÄ: Hiihtopäivä Oloksella
Aamulla hiihdetään tienvarteen ja huristellaan Harrinivaan lounaalle. Iltapäivällä lähdetään Olokselle laskettelemaan, hiihtämään ja harrastamaan muita talviaktiviteetteja.

3. PÄIVÄ: Luontopäivä Pallaksella
Suunnataan Pallakselle ja tutustutaan Pallas-Yllästunturin kansallispuiston luontokeskukseen ja Lapin luontoon. Lounaan jälkeen vietetään iltapäivä lasketellen ja hiihtäen. Illalla puretaan leirikoulun antia nuotiotulella.

LÄHTÖPÄIVÄ
Aamiaisen ja diplomien jaon jälkeen kotimatka alkaa.

Hintaan sisältyy: majoitus Hotelli Harrinivassa, ruokailut (tulopäivänä päivällinen ja iltapala, muina päivinä aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala), saunat, oppaan palvelut päivittäin sekä yllä kuvatut ohjelmapalvelut. Ryhmästä yksi majoittuu maksutta. Paketti ei sisällä liinavaatteita, kuljetuksia, välinevuokria eikä rinnelippuja.

 

ESIMERKKIOHJELMA 2.

Ajankohta: Elo-syyskuu 2018 (kysy tarjousta vuodelle 2017)
Ryhmän koko: 26 henkilöä
Hinta: 350 €/hlö

TULOPÄIVÄ
Saavutaan Harrinivan Muonioon. Majoittumisen jälkeen oppaan ja ryhmän esittely, info leirikouluohjelmasta ja säännöistä sekä tietoisku kohteesta ja ympäristöstä. Tutustutaan maailman suurimman rekikoirakeskuksen toimintaan ja rekikoirien elämään..

1. PÄIVÄ: Jäämeripäivä
Ylitetään maailman rauhallisin raja ja käydään Norjassa Skibotn’n kalastajakylässä. Matkalla tutustutaan Järämän toisen maailman-sodan aikaiseen saksalaisten puolustusasemaan, lounastetaan Kilpisjärvellä ja kuullaan kertomuksia saamelaisuudesta ja Lapin luonnosta.

2. PÄIVÄ: Perinnepäivä Porotilalla
Tutustutaan Torassiepin porotilaan sekä syötetään poroja ja harjoittellaan suopungin heittoa. Iltapäivällä patikoidaan Vuontisjärven Eräkeskukseen, jossa harjoitellaan ryhmässä erätaitoja. Majoitutaan Eräkeskuksessa.

3. PÄIVÄ: Luontopäivä Pallaksella
Vuontisjärveltä patikoidaan tienvarteen ja huristellaan Pallas-Yllästunturin kansallispuiston luontokeskukseen. Lounastetaan ja patikoidaan luontoa tutkien ja tuntureita huiputtaen. Harrinivassa lasketaan koskea Muoniojoen kuohuissa ja illalla puretaan leirikoulun antia nuotiotulella.

LÄHTÖPÄIVÄ
Aamiaisen ja diplomien jaon jälkeen kotimatka alkaa.

Hintaan sisältyy: majoitus Hotelli Harrinivassa, ruokailut (tulopäivänä päivällinen ja iltapala, muina päivinä aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala), saunat, oppaan palvelut päivittäin sekä yllä kuvatut ohjelmapalvelut. Ryhmästä yksi majoittuu maksutta. Paketti ei sisällä liinavaatteita tai kuljetuksia. 

 

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 0400155100

 
Leirikoulut 1

Suunnittele lomasi

hnlogo2

Kesä/syksy Talvi/Kevät

Kohteemme Lapissa

Unohtumattomia elämyksiä Suomen Lapissa

Kun etsit pakotietä kaupunkielämästä ja haluat rauhoittua luonnon helmassa, tarjoamme sinulle uskomattomia elämyksiä yli 40 vuoden kokemuksella. Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin ohjelman tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden!

Nykyisin Harriniva-perheeseen kuuluvat viisi eri kohdetta; Harriniva, Jeris, Galdotieva, Torassieppi sekä Kilpis.