VARAA NETISTÄ
VARAA NETISTÄ

Kokous- ja yrityspalvelut

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota ohjelmia ja safareitamme yli 40-vuoden kokemuksella. Tarjoamme käyttöösi eri kokoisia ja tyylisiä kokoustiloja ja toteutamme monipuoliset kokonaisuudet mielesi mukaan. 

Ympäröivän Tunturi-Lapin satumainen luonto ja  monipuoliset ohjelmapalvelut mahdollistavat yrityksesi ikimuistoisimman kokouksen. Useamman päivän kokousta pitäville järjestämme ruokailut ja majoituksen sekä monipuoliset ohjelmat kokousten ympärille.

Harrinivassa suurempaan kokoustilaamme mahtuu 70 henkilöä, pienempi on ihanteellinen alle 30 hengen kokouksille.

Tunturikeskus Galdotievan Kokous- ja juhlapaikka Maahistupa tarjoaa erinomaiset tilat 70 hengelle

Kokousvälineistä valkokangas, piirtoheitin, fläppitaulu kynineen, TV, video sekä muistiinpanopaperit sisältyvät kokoustilan vuokraan. Vuokraamme tarvittaessa datatykin käyttöönne.

Tavanomaisien kokoustilojen lisäksi meillä on erikoisempia paikkoja kokouksia varten: Harrinivan Revontuli-kotaravintola, hotelli Jeriksen maisemaravintola Jierra, Harrinivan saunakabinetti saunoineen ja ulkoilma porealtaineen, Torassiepin kotaravintolat tai miksi et pitäisi kokoustasi rauhassa metsän keskellä Vuontisjärven eräkeskuksessa.

Räätälöimme mittatilaustyönä juuri Sinun ryhmällesi sopivimman ohjelman. Harrinivan monipuoliset ravintolatilat, tasokkaat sauna- ja kokoustilat sekä upeat puitteet lapin luonnossa yhdistettynä Harrinivan ainutlaatuisiin ohjelmaideoihin takaavat ryhmällesi unohtumattoman elämyksen.

Aitous, korkea laatu ja ainutlaatuiset ideat ovat Harrinivan yritysohjelmien perusta!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kokoustilat

Suunnittele lomasi

hnlogo2

Kesä/syksy Talvi/Kevät

Kohteemme Lapissa

Unohtumattomia elämyksiä Suomen Lapissa

Kun etsit pakotietä kaupunkielämästä ja haluat rauhoittua luonnon helmassa, tarjoamme sinulle uskomattomia elämyksiä yli 40 vuoden kokemuksella. Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin ohjelman tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden!

Nykyisin Harriniva-perheeseen kuuluvat viisi eri kohdetta; Harriniva, Jeris, Galdotieva, Torassieppi sekä Kilpis.