VARAA NETISTÄ
VARAA NETISTÄ

Wilderness Plus & Wilderness Sviitit

Tervetuloa tutustumaan uusiin huoneisiimme!

Olemme uudistaneet huoneitamme palvelemaan vieraidemme tarpeita entistä paremmin. Uudet huonekalut, sävymaailmat sekä ympäröivän luonnon tuominen huoneisiimme on antanut huoneille upean ulkonäön. Olemme uudistaneet 24 huonetta, joista 12 on Wilderness Plus huoneita sekä 12 Wilderness sviittejä. Uudet huoneemme valmistuvat juuri sopivasti tulevan kauden alkuun ja haluamme toivottaa kaikki vieraamme viihtymään korkeatasoisissa huoneissa sekä nukkumaan uusissa laadukkaissa sängyissämme.

Huoneidemme uudistuksen yhteydessä olemme halunneet tuoda Lapin luonnon lähemmäs vieraitamme. Vieraamme näkevät tämän tarkkaan valituissa luonnonläheisissä materiaaleissa sekä muissa sisustuselementeissä. Lapin uniikki kauneus tulee esiin käsityönä tehdyissä puu- ja poronsarviyksityiskohdissa, sekä jokaista huonetta koristavassa maisemaseinässä. Jokainen 12 wilderness eli erämaa sviitistämme on uniikki ja teemoitettu Lapin 12 kuukauden mukaan. Haluatko viettää yösi tammikuun hangilla, syksyn sävyissä vai kesäkuun yöttömässä yössä? Nyt voit kokea toivomasi Lapin vuodenajan omassa huoneessasi.

- Huoneiden uudistaminen on ollut innostava prosessi suunnittelusta aina viimeisiin yksityiskohtiin saakka. Koko tiimimme on aidosti ’laittanut itsensä likoon’ ja tuonut oman näkemyksensä uniikkeihin yksityiskohtiin, aina veljeni Antti Pietikäisen upeista seinävalokuvista - kirvesmiesopas Dirk van Udenin omasuunnittelemiin poronsarvilamppuihin ja yöpöytiin. Myös itselleni tärkeä vastuullisuusteema näkyy huoneiden sisustuksessa. Voin rehellisesti sanoa, että uudistetut hotellihuoneet ovat ’best in wilderness’, parasta mitä erämaa voi tarjota! Meidän näköinen ympäristö rentoutua päivän seikkailujen jälkeen, kommentoi toimitusjohtaja Niina Pietikäinen.

Harriniva wilderness room 1

Suunnittele lomasi

hnlogo2

Kesä/syksy Talvi/Kevät

Kohteemme Lapissa

Unohtumattomia elämyksiä Suomen Lapissa

Kun etsit pakotietä kaupunkielämästä ja haluat rauhoittua luonnon helmassa, tarjoamme sinulle uskomattomia elämyksiä yli 40 vuoden kokemuksella. Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin ohjelman tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden!

Nykyisin Harriniva-perheeseen kuuluvat viisi eri kohdetta; Harriniva, Jeris, Galdotieva, Torassieppi sekä Kilpis.