VARAA NETISTÄ
VARAA NETISTÄ

Mökit

Tarjoamme lukuisan määrän erilaista mökkimajoitusta monenlaiseen tarpeeseen viihtyisän yksinkertaisesta leirintämökistä tilavaan saunamökkiin. 

Harrinivassa mökit sijaitsevat Muonionjoen rannalla hotellin välittömässä läheisyydessä. Leirintämökit ja saunalliset mökit tarjoavat mukavat oltavat neljälle hengelle.

Jeriksen mökeissä majoittuu isompikin seurue, mökkejä löytyy hotellin välittömästä läheisyydestä Jerisrannasta sekä pienen kävelymatkan päästä Jeriskylästä.

Torassiepin luonnonrauhassa sijaitsevat mökit ovat oiva valinta sinulle kun haluat pois kaupungin hälystä, takka- ja saunamökeissä majoitut kodikkaasti niin kaveriporukalla kuin perheenkin kesken!

Galdotievassa mökkien tunnelmallinen ympäristö ja tunturimaisemat takaavat nautinnollisen oleskelun, majoituitpa pienemmässä kelomökissä tai tasokkaammassa hirsimökissä.

Mokit

 

Haetaan tuotteita

Suunnittele lomasi

hnlogo2

Kesä/syksy Talvi/Kevät

Kohteemme Lapissa

Unohtumattomia elämyksiä Suomen Lapissa

Kun etsit pakotietä kaupunkielämästä ja haluat rauhoittua luonnon helmassa, tarjoamme sinulle uskomattomia elämyksiä yli 40 vuoden kokemuksella. Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin ohjelman tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden!

Nykyisin Harriniva-perheeseen kuuluvat viisi eri kohdetta; Harriniva, Jeris, Galdotieva, Torassieppi sekä Kilpis.