VARAA NETISTÄ
VARAA NETISTÄ

Leirintäalueet

Leirintäalueidemme caravan- ja telttapaikat sijaitsevat kauniissa ympäristössä vesistöjen rannalla.

Käytössäsi on leirintäalueidemme suihkut ja wc:t, hotelliemme ravintolapalvelut sekä aktiviteetit löydät samasta pihapiiristä. Leirintäalueemme ovat avoinna kesäkuusta syyskuuhun. Muina aikoina voitte tiedustella caravanpaikoista vastaanotosta.

Harrinivan leirintäalue sijaitsee Muonionjoen rannalla hotellin sekä ravintolapalveluiden välittömässä läheisyydessä. Lomatekemistä ei tarvitse kaukaa hakea; miksipä et kokeilisi koskenlaskua Muonionjoen kuohuissa tai kävisi tutustumassa maailman suurimpaan rekikoirakeskukseen joka sijaitsee samassa pihapiirissä!

Torassiepin idyllinen caravanparkki sijaitsee Palla- Yllästunturin kansallispuiston rajalla Torassieppi -järven rannalla. Retkeilyreitit lähtevät suoraan pihapiiristä, ravintolapalvelut ovat myös käytössäsi päivittäin ja porotilalla sekä huskytarhalla on mukava käydä tutustumassa eläimiin.

Galdotievassa teltta- ja asuntovaunupaikat sijaitsevat mahtavissa tunturimaisemissa. Tarjoamme leirintäalueen käyttäjille kattavat palvelut; päärakennuksessa toimii vastaanotto, ravintola-kahvila, rajakauppa sekä huoltoasema.

Leirintaalueet
 
 

Suunnittele lomasi

hnlogo2

Kesä/syksy Talvi/Kevät

Kohteemme Lapissa

Unohtumattomia elämyksiä Suomen Lapissa

Kun etsit pakotietä kaupunkielämästä ja haluat rauhoittua luonnon helmassa, tarjoamme sinulle uskomattomia elämyksiä yli 40 vuoden kokemuksella. Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin ohjelman tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden!

Nykyisin Harriniva-perheeseen kuuluvat viisi eri kohdetta; Harriniva, Jeris, Galdotieva, Torassieppi sekä Kilpis.