VARAA NETISTÄ
VARAA NETISTÄ

Erikoismajoitukset

Oletko utelias kokeilemaan jotain uutta ja jännittävää?  Perinteisen huone- ja mökkimajoituksen lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden kokea jotain erityistä.

Talvisin voit yöpyä Torassiepin Winter Villagessa tai kokeilla trendikästä Glampingia Revontuli Domessa, testata heinälato- ja aittamajoitusta tai viettää yön eräkämpässä joita löytyy kymmeniä ympäri Tunturi-Lappia.

Torassieppi Winter Village

Torassieppi Winter Villagessa sinulla on mahdollisuus majoittua perinteisessä lumi-iglussa samalla lailla kuin pohjoisella seudulla on tehty iät ja ajat. Ikimuistoisen yön voit viettää niin yksin kuin kaksinkin, täysin lumesta ja jäästä rakennetun iglun sisälämpötila pysyy siedettävänä vaikka ulkona paukkuisi kovempikin pakkanen. Tarjoamme sinulle lämpimän makuupussin ja alustan, sekä kuumaa juomaa jotta kokemuksestasi tulisi entistä mukavampi!

Aurora Dome

Aurora Domessa yöpyminen antaa ainutlaatuisen kokemuksen olemisesta ja yöpymisestä luonnossa. Mukavassa ja lämpimässä Domessa on mieluisaa nauttia revontulista ja ympäröivästä talvisesta maisemasta Torassiepin rannalla. Palvelut, kuten wc, suihku ja sauna, ovat vain muutamien kymmenien metrien päässä. Domet ovat varustettu hotellitasoisin mukavuuksin.

Heinälato- ja aittamajoitus

Kokeile majoittumista niinkuin ennen vanhaan yövyttiin! Vanhoilla maatiloilla oli aittoja ruoan säilytykseen, ja ylhäällä oli parvi maatilan työntekijöille piioille ja rengille. Heinälato taas luonnollisesti oli heinän säilytykseen, mutta latoa käytettiin myös ohi kulkevien matkaajien majoittamiseen.

Laavu- ja kotamajoitus

Voit myös viettää yösi niinkuin poromiehet, metsästäjät ja kalastajat ollessaan entisaikaan kaukana kotoa. Laavu on perinteinen tuulensuoja jossa nuotio on edessä, ja kodassa tulipaikka on keskellä pitämässä lämpöä yllä. Keskiyönaurinko, lämmin tuuli ja Tunturi-Lapin upeat maisemat ympärilläsi voit painaa pääsi tyynyyn ja nukkua yösi hengittäen samalla Euroopan puhtainta ilmaa.

Eräkämpät

Eräkämpät tarjoavat satumaiset puitteet yöpyä ja viettää aikaa luonnon keskellä. Harrinivalla on Länsi-Lapissa useita eräkämppiä, joista osaa vuokraamme myös yksityiskäyttöön.

Aurora Glamping 1
 
Erikoismajoitukset1

 

Haetaan tuotteita

Suunnittele lomasi

Harriniva MainLogo

Kesä/syksy Talvi/Kevät

Kohteemme Lapissa

Unohtumattomia elämyksiä Suomen Lapissa

Kun etsit pakotietä kaupunkielämästä ja haluat rauhoittua luonnon helmassa, tarjoamme sinulle uskomattomia elämyksiä yli 40 vuoden kokemuksella. Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin ohjelman tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden!

Nykyisin Harriniva-perheeseen kuuluvat viisi eri kohdetta; Hotelli Harriniva, Hotelli Jeris, Galdotieva, Torassieppi sekä Polar-Lento.