VARAA NETISTÄ
VARAA NETISTÄ

Winter Village

Unohtumattomia elämyksiä talven ihmemaassa

Torassiepin Winter Villagessa tarjoamme unohtumattomia elämyksiä, voit yöpyä tunnelmallisessa iglussa, syödä maistuvan aterian jääravintolassamme tai nauttia kuuman juoman Ice Barissa. Winter Village koostuu lumihotellista, jää ravintolasta ja baarista sekä talven toimintapuistosta lapsia ja lapsenmielisiä varten.

Torassiepin Winter Villagessa sinulla on mahdollisuus majoittua perinteisessä lumi-iglussa samalla lailla kuin pohjoisella seudulla on tehty iät ja ajat. Ikimuistoisen yön voit viettää niin yksin kuin kaksinkin, täysin lumesta ja jäästä rakennetun iglun sisälämpötila pysyy siedettävänä vaikka ulkona paukkuisi kovempikin pakkanen. Tarjoamme sinulle lämpimän makuupussin ja alustan, sekä kuumaa juomaa jotta kokemuksestasi tulisi entistä mukavampi!

Winter Village jääravintolan ikimuistoisiin tiloihin mahtuvat jopa 50 hengen ryhmät ruokailemaan, tai viettämään mukavan yhdessäolohetken Ice Barissa kuumien juomien äärellä.

Winter Village

Suunnittele lomasi

hnlogo2

Kesä/syksy Talvi/Kevät

Kohteemme Lapissa

Unohtumattomia elämyksiä Suomen Lapissa

Kun etsit pakotietä kaupunkielämästä ja haluat rauhoittua luonnon helmassa, tarjoamme sinulle uskomattomia elämyksiä yli 40 vuoden kokemuksella. Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin ohjelman tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden!

Nykyisin Harriniva-perheeseen kuuluvat viisi eri kohdetta; Harriniva, Jeris, Galdotieva, Torassieppi sekä Kilpis.