VARAA NETISTÄ
VARAA NETISTÄ

Majoitus

Torassiepissä majoitus kodikkaissa huoneissa ja mökeissä kauniissa ympäristössä Pallas-Yllästunturin kansallispuiston juuressa!

Torassiepin Mökkikylässä huoneet sijaitsevat päärakennuksen välittömässä läheisyydessä aivan Torassieppi -järven rannalla. Kahden hengen huoneet ovat viihtyisän yksinkertaisia, sekä kaikissa huoneissa on suihku sekä wc. Osan huoneista saa yhdistettyä väliovella.

Torassiepin luonnonrauhassa sijaitsevat mökit ovat oiva valinta sinulle kun haluat pois kaupungin hälystä, takka- ja saunamökeissä majoitut kodikkaasti niin kaveriporukalla kuin perheenkin kesken! Takkamökki on sopiva 4 henkilölle, kaksi makuuhuonetta, oma suihku ja wc, takka sekä minikeittiö takaavat mukavat oltavat. Saunamökeissä on kaksi makuuhuonetta sekä olohuoneessa valmius kahdelle lisävuoteelle joten mökissä on tilaa 4-6 henkilölle. Lisämukavuutta tuovat oma sauna, suihku, wc, keittiö ja tulikivitakka.

Caravanparkissamme on 8 sähköllistä caravanpaikkaa sekä tilaa teltoille erittäin kauniilla paikalla aivan järven rannalla. Suihkut, wc sekä vesipiste on käytössäsi. Torassiepin luomu- ja lähiruokaravintolassa saat maittavat ateriat, aktiviteetit lähtevät suoraan pihasta sekä voit vuokrata välineitä kuten maastopyöriä itsenäiseen seikkailuun.

Pieni kohteemme tarjoaa mökkimajoituksen lisäksi erikoisuuksina muun muassa heinälato-, kota-, ja eräkämppämajoitusta kesäisin sekä talvella majoitusta lumihotelissa- ja iglussa. Ympärivuotinen erikoisuutemme on luksustelttailu. Aurora Domeissa voit talvisin ihastella revontulia ja kesäisin nauttia keskiyönauringosta.

Majoitus

Suunnittele lomasi

hnlogo2

Kesä/syksy Talvi/Kevät

Kohteemme Lapissa

Unohtumattomia elämyksiä Suomen Lapissa

Kun etsit pakotietä kaupunkielämästä ja haluat rauhoittua luonnon helmassa, tarjoamme sinulle uskomattomia elämyksiä yli 40 vuoden kokemuksella. Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin ohjelman tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden!

Nykyisin Harriniva-perheeseen kuuluvat viisi eri kohdetta; Harriniva, Jeris, Galdotieva, Torassieppi sekä Kilpis.