VARAA NETISTÄ
VARAA NETISTÄ

Aurora Glamping

Aurora Dome – ainutlaatuinen kokemus Lapin lumoavassa luonnossa.

Aurora Domessa yöpyminen antaa ainutlaatuisen kokemuksen olemisesta ja yöpymisestä luonnossa. Mukavassa ja lämpimässä Domessa on mieluisaa nauttia revontulista ja ympäröivästä talvisesta maisemasta Torassiepin rannalla.

Aurora Dome on kaikilla mukavuuksilla varustettu pyöreä, iglun muotoinen, telttarakennus, jossa yksi seinä on läpinäkyvä. Domet ovat lämpöeristetty ja lämpöä sekä tunnelmaa tuo puulämmitteinen takka.

Domet on sijoitettu niin, että läpinäkyvä seinä mahdollistaa näkymän järven yli pohjoiselle taivaalle, ja siten parhaimman näkyvyyden revontulien katselemiseen.

Palvelut, kuten wc, suihku ja sauna, ovat vain muutamien kymmenien metrien päässä. Domet ovat varustettu hotellitasoisin mukavuuksin ja sisustus muodostuu lappilaisista elementeistä husky- ja poroteemoilla.

Domet on tarkoitettu kahdelle hengelle, mutta tarvittaessa laajennettavissa lisävuoteilla neljälle hengelle.

Aurora Domet sijaitsevat Torassiepin mökkikylän vieressä rannalla Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kupeessa.

Varaa yösi upeassa Aurora Domessa.

Aurora Glamping 1

Suunnittele lomasi

hnlogo2

Kesä/syksy Talvi/Kevät

Kohteemme Lapissa

Unohtumattomia elämyksiä Suomen Lapissa

Kun etsit pakotietä kaupunkielämästä ja haluat rauhoittua luonnon helmassa, tarjoamme sinulle uskomattomia elämyksiä yli 40 vuoden kokemuksella. Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin ohjelman tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden!

Nykyisin Harriniva-perheeseen kuuluvat viisi eri kohdetta; Harriniva, Jeris, Galdotieva, Torassieppi sekä Kilpis.