VARAA NETISTÄ
VARAA NETISTÄ

 

Torassieppi

Torassieppi sijaitsee kauniilla paikalla Torasjärven rannalla Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kainalossa.

Torassiepista löydät mökkikylän, luomu- ja lähiruokaravintolan, porotilan museoineen, huskytarhan, talvella Winter Village -lumihotellin ja ravintolan sekä Aurora Dome -luksusteltat. Porotilallamme on takanaan perinteikäs ja pitkä historia vuodesta 1847 lähtien.

Torassiepissa tarjoamme luonnonläheistä ja luonnonmukaista ohjelmaa sekä ruokaa upeissa Pallas-Yllästunturin kansallispuiston maisemissa. Meillä tekeminen keskittyy hyvinvointiin ja erityisesti omalla energialla liikkumiseen. 

Torassiepissa tunnet yhteyden luontoon ja olet osa sitä. Pieni kohteemme tarjoaa mökkimajoituksen lisäksi erikoisuuksina kesäisin muun muassa heinälato-, kota-, ja eräkämppämajoitusta sekä talvella majoitusta lumihotellissa ja lumi-iglussa. Ympärivuotinen erikoisuutemme on luksustelttailu eli glamping (glamorous camping). Aurora Domessa voit talvisin ihastella revontulia ja kesäisin nauttia keskiyön auringosta. Torassieppi on ensimmäinen luksustelttailun matkailukohde Suomessa.

Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin paketin tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden yli 40 vuoden kokemuksella.

 

KESÄKAUTEMME ON ALKANUT JA OLEMME AVOINNA!

Tervetuloa tutustumaan perinteiseen porotilaan, yöpymään kauniissa Aurora Domessa, herkuttelemaan kesämenullamme ja kokemaan ikimuistoisia aktiviteettejamme!

Olemme avoinna joka päivä kello 08:00-21:00

 

Torassieppi
Torassiepintie 212, Muonio
p. 040 170 1925
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. | www.harriniva.fi

Torassieppi talvi
 
Porot talvi

Suunnittele lomasi

hnlogo2

Kesä/syksy Talvi/Kevät

Kohteemme Lapissa

Unohtumattomia elämyksiä Suomen Lapissa

Kun etsit pakotietä kaupunkielämästä ja haluat rauhoittua luonnon helmassa, tarjoamme sinulle uskomattomia elämyksiä yli 40 vuoden kokemuksella. Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin ohjelman tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden!

Nykyisin Harriniva-perheeseen kuuluvat viisi eri kohdetta; Harriniva, Jeris, Galdotieva, Torassieppi sekä Kilpis.