VARAA NETISTÄ
VARAA NETISTÄ

 

Torassieppi

Torassieppi sijaitsee kauniilla paikalla Torassieppi -järven rannalla Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kainalossa.

Torassieppissä on mökkikylä, luomu- ja lähiruokaravintola, porotila museoineen, huskytarha, talvella Winter Village lumihotelli- ja ravintola sekä Aurora Dome luksusteltat. Porotilallamme on takanaan perinteikäs ja pitkä historia vuodesta 1847 lähtien.

Torassiepissä tarjoamme luonnonläheistä ja -mukaista ohjelmaa sekä ruokaa upeissa Pallas-Yllästunturin kansallispuiston maisemissa. Meillä tekeminen keskittyy hyvinvointiin ja erityisesti omalla energialla liikkumiseen. 

Torassiepissä tunnet yhteyden luontoon ja olet osa sitä. Pieni kohteemme tarjoaa mökkimajoituksen lisäksi erikoisuuksina kesäisin muun muassa heinälato-, kota-, ja eräkämppämajoitusta sekä talvella majoitusta lumihotelissa- ja iglussa. Ympärivuotinen erikoisuutemme on luksustelttailu. Aurora Domeissa voit talvisin ihastella revontulia ja kesäisin nauttia keskiyönauringosta. Torassieppi on ensimmäinen Glamping matkailukohde Suomessa.

Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin paketin tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden yli 40 vuoden kokemuksella.

 

Olemme avoinna joka päivä klo 8:00-21:00
Keittiö avoinna klo 8:00-20:30.

TERVETULOA!

 

Torassieppi
Torassiepintie 212,
FI-99300 Muonio Tel.+358 40 170 1925
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. | www.harriniva.fi

Torassieppi talvi
 

Suunnittele lomasi

Harriniva MainLogo

Kesä/syksy Talvi/Kevät

Kohteemme Lapissa

Unohtumattomia elämyksiä Suomen Lapissa

Kun etsit pakotietä kaupunkielämästä ja haluat rauhoittua luonnon helmassa, tarjoamme sinulle uskomattomia elämyksiä yli 40 vuoden kokemuksella. Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin ohjelman tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden!

Nykyisin Harriniva-perheeseen kuuluvat viisi eri kohdetta; Hotelli Harriniva, Hotelli Jeris, Tunturikeskus Galdotieva, Torassieppi sekä Polar Lento.