VARAA NETISTÄ
VARAA NETISTÄ

Hyvä tietää

Nämä asiat sinun on hyvä muistaa ennen lennolle lähtöä

Kaasupullot ja palavat nesteet tuodaan avaamattomina lentosatamaan, missä ne pakataan erikseen.

Painorajoitus lentoa kohden on 350kg, joka sisältää matkustajat sekä matkatavarat. Lentokoneen ulkoisen kuorman paino lasketaan kaksinkertaisena (esim. kanootti/vene).

Kännyköiden kuuluvuus tunturissa on heikkoa.

Jokamiehen oikeudet ovat voimassa myös tunturissa, mutta muistathan pysytellä merkityillä reiteillä omaasi ja luonnon parasta ajatellen.

Kalastusluvat: lentosatamasta saat lähialueen luvat, tarkemmat tiedot metsähallitukselta, näiltä sivuilta tietoa myös autiotuvista.

Palvelut Kilpisjärvellä ovat kattavat, ota yhteyttä Polar-Lentoon jos haluat vuokrata saunaa, veneitä tai varusteita tai etsit majoitusta, ruokapaikkaa tai matkailuinfoa.

Sää tunturissa vaihtelee erittäin nopeasti ja saattaa vaikuttaa myös lentoaikoihin. Matkaan kannattaakin lähteä joustavalla aikataululla ja riittävällä varustuksella keliin kuin keliin.

Luonto ei aina anna mahdollisuutta toteuttaa suunniteltuja aikatauluja. Sääolosuhteet estävät toisinaan lentojen turvallisen toteuttamisen. Tällöin joudumme keskeyttämään toiminnan tilapäisesti, kunnes lentosää paranee ja turvallinen lentotoiminta pääsee jatkumaan.

Tunturialueen sääolosuhteet vaihtelevat nopeasti, myös paikalliset sääerot ovat huomattavia. Tämä korostuu erityisesti sään ollessa epävakaista; sekä lähtöpaikan että määränpään sään tulee täyttää turvallisen toiminnan kriteerit. Etenkin tämä on syytä muistaa, mikäli suunniteltu noutoaika ei toteudu ja odotusaika maastossa pitenee.

Lisäksi pyydämme huomioimaan seuraavat asiat sääolosuhteiden vaikuttaessa lentotoimintaan;

Lennot saattavat ruuhkautua, tulemme lentämään kaikki tilatut lennot varausjärjestyksessä.

Odottakaa sovitussa noutopaikassa.

Emme lennä yöllä; pyrkikää ennakoimaan mahdollinen ylimääräinen maastoyöpyminen ja sääolosuhteilta suojautuminen.

Huomioikaa säävaraus suunnitellessanne jatkokuljetuksia.

Polar Lento Oy ei vastaa aiemmin mainituista lentosääolosuhteista aiheutuvista myöhästymisistä.

 

Toivotamme sinulle turvallista matkaa Polar Lennon siivin!

Hyvatietaa1
  
Hyvatietaa

Suunnittele lomasi

hnlogo2

Kesä/syksy Talvi/Kevät

Kohteemme Lapissa

Unohtumattomia elämyksiä Suomen Lapissa

Kun etsit pakotietä kaupunkielämästä ja haluat rauhoittua luonnon helmassa, tarjoamme sinulle uskomattomia elämyksiä yli 40 vuoden kokemuksella. Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin ohjelman tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden!

Nykyisin Harriniva-perheeseen kuuluvat viisi eri kohdetta; Harriniva, Jeris, Galdotieva, Torassieppi sekä Kilpis.