VARAA NETISTÄ
VARAA NETISTÄ

Kilpis

Kilpisjärven jylhät tunturimaisemat tarjoavat ikimuistoiset puitteet lomallesi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kokea extreme moottorikelkka- ja rekikoirasafarit ääriolosuhteissa Suomen korkeimmilla tuntureilla Käsivarren erämaa-alueella.

Voit myös halutessasi vuokrata moottorikelkan omaan käyttöösi. Huomioithan, että Kilpisjärven alueella osa reiteistä on luvanvaraisia, muun muassa Haltille menevälle reitille tarvitset oppaan mukaasi. Oppaan saat helposti meidän kauttamme.

Kesällä voit lähteä koskenlasku- ja kalastusseikkailulle Lätäsenolle. Meiltä saat myös kolmen valtakunnan rajapyykille suuntaavat tuotteet, kysy näistä lisää.

Vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla lennätämme asiakkaamme vesitasokoneellamme mukavasti ja turvallisesti parhaille kala-apajille ja hienoimmille vaellusreiteille. Lisäksi tarjoamme yleisölennätyksiä sekä haku- ja vientilentoja Hetan ja Kittilän lentoasemille.

 

Polar-Lento

Käsivarrentie 14000,
FI-94400 Kilpisjärvi Tel.+358 400 396 087
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. | www.harriniva.fi

 
Polarlento
 

Suunnittele lomasi

hnlogo2

Kesä/syksy Talvi/Kevät

Kohteemme Lapissa

Unohtumattomia elämyksiä Suomen Lapissa

Kun etsit pakotietä kaupunkielämästä ja haluat rauhoittua luonnon helmassa, tarjoamme sinulle uskomattomia elämyksiä yli 40 vuoden kokemuksella. Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin ohjelman tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden!

Nykyisin Harriniva-perheeseen kuuluvat viisi eri kohdetta; Harriniva, Jeris, Galdotieva, Torassieppi sekä Kilpis.