VARAA NETISTÄ
VARAA NETISTÄ

Majoitus

Hotelli Jeriksellä majoitut mukavasti hotellihuoneessa tai kodikkaasti mökissä loistavien latu- ja retkeilyreitistöjen keskellä.

Hotelli Jeriksen kahden hengen huoneet sopivat mainiosti jos matkustat yksin, pariskuntana tai vaikkapa kaverin kanssa. Hotellissamme on 26 kahden hengen huonetta joissa on oma WC, suihku sekä TV. Muutamassa huoneessa on myös kylpyamme. Kaikki Hotelli Jeriksen huoneet ovat savuttomia.

Jerisrannan tunnelmallisissa mökeissä majoittuu mukavasti pariskunta tai perhe 1-2 lapsen kanssa. Mökeissä on minikeittiö, sauna, wc, takka, vaatteidenkuivauskaappi ja tv.

Jeriskylän suuremmat mökit sijaitsevat kauniilla paikalla luonnon keskellä, lyhyen matkan päässä hotellista. Mökkeihin mahtuu majoittumaan 6 henkilöä. Kaikissa mökeissä on keittiö, sauna, wc, takka, vaatteideenkuivauskaappi ja tv. Pienemmissä Jeriskylän mökeissä on yksi makuuhuone, suuremmissa kaksi. 

Majoitus

Suunnittele lomasi

hnlogo2

Kesä/syksy Talvi/Kevät

Kohteemme Lapissa

Unohtumattomia elämyksiä Suomen Lapissa

Kun etsit pakotietä kaupunkielämästä ja haluat rauhoittua luonnon helmassa, tarjoamme sinulle uskomattomia elämyksiä yli 40 vuoden kokemuksella. Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin ohjelman tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden!

Nykyisin Harriniva-perheeseen kuuluvat viisi eri kohdetta; Harriniva, Jeris, Galdotieva, Torassieppi sekä Kilpis.