VARAA NETISTÄ
VARAA NETISTÄ

Hotelli Harriniva

Hotelli Harriniva on Harriniva-perheemme ensimmäinen kohde, joka aloitti toimintansa leirintäalueena vuonna 1973.

Muonionjoen upeissa rantamaisemissa sijaitseva kohteemme tarjoaa hotellimajoitusta, mökkimajoitusta sekä leirintäalue caravan- ja telttapaikkoineen. Majoituksen lisäksi tarjoamme ympäri vuoden tasokkaita ravintolapalveluita sekä monipuolisia ohjelmapalveluita.

Erähenkinen hotellimme tarjoaa kodikkaan ja lämminhenkisen ympäristön majoittua ja nauttia lomastasi. Huoneissamme on puusisustus ja suuressa osassa huoneita ei ole televisiota eikä radiota. Safareille on helppo osallistua, sillä ne lähtevät suoraan pihastamme.

Keskiyönaurinko, ruskan väriloisto ja talven taika tarjoavat erinomaiset puitteet nauttia lomastasi Tunturi-Lapin upeissa maisemissa. Talven taikaa tuovat kaamoksen mystisyys, revontulet ja lumihankien kimallus kevätauringossa.

Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin paketin tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden yli 40 vuoden kokemuksella.

Livekamera Hotellin piha

 

HARRINIVA ON AVOINNA 1.6.-15.9:
07:30 - 23:00 (pe/la -00:30)
(Keittiö avoinna 17:00-21:30)

Hotelli Harriniva
Harrinivantie 35,
FI-99300 Muonio Tel.+358 400 155 100
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. | www.harriniva.fi

Harriniva
 

Suunnittele lomasi

Harriniva MainLogo

Kesä/syksy Talvi/Kevät

Kohteemme Lapissa

Unohtumattomia elämyksiä Suomen Lapissa

Kun etsit pakotietä kaupunkielämästä ja haluat rauhoittua luonnon helmassa, tarjoamme sinulle uskomattomia elämyksiä yli 40 vuoden kokemuksella. Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin ohjelman tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden!

Nykyisin Harriniva-perheeseen kuuluvat viisi eri kohdetta; Hotelli Harriniva, Hotelli Jeris, Tunturikeskus Galdotieva, Torassieppi sekä Polar Lento.