VARAA NETISTÄ
VARAA NETISTÄ

Majoitus

Erähenkinen hotellimme, mökit ja leirintäalue joen rannalla tarjoa kodikkaan ja lämminhenkisen ympäristön majoittua ja nauttia lomastasi.

Tarjoamme sinulle erilaisia huonevaihtoehtoja yhden hengen huoneesta saunalliseen sviittiin. Erähenkisessä hotellissamme on 64 kodikasta ja lämminhenkisesti sisustettuja huoneita joissa kaikissa on oma kylpyhuone, osassa huoneista on oma sauna. Kaikki huoneemme ovat savuttomia. Joissain huoneissamme on keittonurkkaus astioineen, suihku ja WC sekä vaatteiden kuivauskaappi. Osassa huoneista on TV.

Harrinivassa mökit sijaitsevat Muonionjoen rannalla hotellin välittömässä läheisyydessä. Leirintämökit ja saunalliset mökit tarjoavat mukavat oltavat neljälle
hengelle. Mökeistämme avautuu mahtava maisema joelle. Leirintämökeissä on sähköt muttei juoksevaa vettä, WC ja suihkut sijaitevat erillisessä huoltorakennuksessa mökkien läheisyydessä. Saunallisissa mökeissä on oma kylpyhuone ja sauna sekä keittonurkkaus.

Harrinivan leirintäalueen 32 caravanpaikkaa sekä 20 telttapaikkaa sijaitsevat Muonionjoen rannalla hotellin sekä ravintolapalveluiden välittömässä läheisyydessä. Lomatekemistä ei tarvitse kaukaa hakea; miksipä et kokeilisi koskenlaskua Muonionjoen kuohuissa tai kävisi tutustumassa maailman suurimpaan rekikoirakeskukseen joka sijaitsee samassa pihapiirissä!

Eräkämpät tarjoavat satumaiset puitteet yöpyä ja viettää aikaa luonnon keskellä. Harriniva -perheellä on Länsi-Lapissa useita eräkämppiä, joista osaa vuokraamme myös
yksityiskäyttöön.

Majoitus

Suunnittele lomasi

hnlogo2

Kesä/syksy Talvi/Kevät

Kohteemme Lapissa

Unohtumattomia elämyksiä Suomen Lapissa

Kun etsit pakotietä kaupunkielämästä ja haluat rauhoittua luonnon helmassa, tarjoamme sinulle uskomattomia elämyksiä yli 40 vuoden kokemuksella. Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin ohjelman tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden!

Nykyisin Harriniva-perheeseen kuuluvat viisi eri kohdetta; Harriniva, Jeris, Galdotieva, Torassieppi sekä Kilpis.