VARAA NETISTÄ
VARAA NETISTÄ

Kohteemme

Perheyritys jo kolmannessa sukupolvessa 

Nykyisin Harriniva-perheeseen kuuluvat Hotelli Harriniva, Hotelli Jeris, Tunturikeskus Galdotieva, Polar-Lento Oy, Torassiepin porotila ja mökkikylä sekä Winter Village ja maailman suurin arktinen rekikoirakeskus.

Toteutamme elämyksiä Lapin upeassa luonnossa noin 420 rekikoiralla ja yli 100 moottorikelkalla ja vesitasolentokoneella. Tarjoamme käyttöön 100 saunaa, lumihotellin ja kymmeniä eräkämppiä Tunturi-Lapin alueella.

Toteutamme ympäri vuoden täyden palvelun elämyslomia Best In Wilderness -ajatuksella. Päämäärämme on näyttää asiakkaillemme aitoa Lappia. Viemme heidät erämaahan, jollaista ei oikeasti ole muualla Euroopassa juurikaan jäljellä.

Ainutlaatuista on myös se, että meillä on tutkitusti maailman puhtain ilmanlaatu heti Etelämantereen jälkeen.

Kohteet
 

Suunnittele lomasi

Harriniva MainLogo

Kesä/syksy Talvi/Kevät

Kohteemme Lapissa

Unohtumattomia elämyksiä Suomen Lapissa

Kun etsit pakotietä kaupunkielämästä ja haluat rauhoittua luonnon helmassa, tarjoamme sinulle uskomattomia elämyksiä yli 40 vuoden kokemuksella. Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin ohjelman tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden!

Nykyisin Harriniva-perheeseen kuuluvat viisi eri kohdetta; Hotelli Harriniva, Hotelli Jeris, Galdotieva, Torassieppi sekä Polar-Lento.