VARAA NETISTÄ
VARAA NETISTÄ

Työpaikka: digitaalisen myynnin osaaja

Meilä on haaste, ko pitäs saaha verkkokauppa kunthoon ja muutki digikanavat käythöön. On hotellihuonetta, mökkiä, eräkämppää, luksustelttaa, lumi-iglua, kotaa, kelkkaa, huskya, poroa, koskenlaskua, kanoottihommia ja muuta, jokka pitäs saaha ihimisten heleposti ostettaviksi interwebissä. Jos sie sanot, että sole poka mikhän laitamma kunthoon, niin sie saatat joutua muuttamhaan Muonioon.

Totta puhuen

ETSIMME TIIMIIMME DIGITAALISEN MYYNNIN OSAAJAA

Työtehtäväsi on kehittää meidän online myyntiä niin oman verkkokauppamme, kuin muiden alan myyntikanavien kautta.
Tulet ylläpitämään ja kehittämään meidän digitaalisia myynti- ja markkinointikanavia yhteistyössä tiimin kanssa.

Tehtäviisi kuuluvat:
- verkkokaupan ylläpito, päivittäminen ja kehittäminen
- muiden digitaalisten myyntikanavien päivittäminen ja optimointi
- digitaalisen myynnin seuranta, raportointi ja kehittäminen

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta ja osaamista digitaalisista myynti- ja markkinointikanavista erityisesti matkailun alalla, osaamista verkkokaupparatkaisuista ja eri jakelukanavista sekä järjestelmäosaamista (esim. Hotellinx, Travius, booking.com, Bokun, BookVisit). Lisäksi tarvitaan luovuutta, aktiivista tekemistä ja tavoitteellista työskentelytapaa. Ymmärrät matkailubisnestä ja haluat olla osana kansainvälisen perheyrityksen menestystarinaa.

Toivomme, että olet oma-aloitteinen, itsenäiseen työhön kykenevä, haasteita pelkäämätön ja joustava tiimityöskentelijä. Hallitset sekä suomen, että englannin kielen. Muiden kielten osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, miellyttävän työympäristön eksoottisessa Tunturi-Lapissa Muoniossa ja mielenkiintoiset työtehtävät huipputuotteiden ja kansainvälisen matkailun parissa.

Hakemukset pyydetään lähettämään Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. HETI palkkatoivomuksella. Tarvittaessa autamme asunnon etsinnässä.

Lisätietoja:
Myynti- ja markkinointipäällikkö Hanna-Mari "Pyry" Talvensaari, 040 570 0268
Harriniva Hotels & Safaris

Leirikoulut 3

Suunnittele lomasi

hnlogo2

Kesä/syksy Talvi/Kevät

Kohteemme Lapissa

Unohtumattomia elämyksiä Suomen Lapissa

Kun etsit pakotietä kaupunkielämästä ja haluat rauhoittua luonnon helmassa, tarjoamme sinulle uskomattomia elämyksiä yli 40 vuoden kokemuksella. Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin ohjelman tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden!

Nykyisin Harriniva-perheeseen kuuluvat viisi eri kohdetta; Harriniva, Jeris, Galdotieva, Torassieppi sekä Kilpis.