VARAA NETISTÄ
VARAA NETISTÄ

Film friendly

Olemme mukana House of Laplandin Film Friendly-verkostossa. Olemme osallistuneet House of Laplandin ja Lapin elokuvakomission järjestämään Film Friendly -valmennukseen, tunnemme elokuva-alan perustarpeet ja olemme sitoutuneet palvelemaan tuotantoryhmiä joustavasti, tehokkaasti ja luotettavasti.

Harriniva Hotels & Safaris tarjoaa monipuolisia palveluita elokuva ja av-alan tuotannoille Tunturi-Lapin alueella. Avustamme kuvauspaikkojen etsinnässä, referenssimateriaalien tuottamisessa ja tarjoamme erilaisia majoituspalveluita, catering- ja logistiikkapalveluja sekä kuljetusta Länsi-Lapissa ja käsivarren alueella.

Tarjoamme hotelli- ja mökkimajoitusta, eräkämppiä, luksustelttoja, lumi-igluja, jääravintoloita, kotaravintoloita ja erilaisia saunoja. Meiltä löytyy Suomen vanhin porotila sekä maailman suurin arktinen rekikoirakeskus. Toteutamme täyden palvelun elämyksiä Best In Wilderness -ajatuksella koskemattomassa luonnossa Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa, Muonion, Enontekiön ja Kilpisjärven erämailla.

Olemme myös lumirakentamisen ammattilaisia ja rakennamme joka vuosi lumi igluja ja ravintoloita. Voimme tuottaa lunta vuorokauden aikana lähes minne tahansa Länsi-Lapin alueella. Harriniva Hotels & Safaris on yksi suurimmista yrityksistä alueella ja meiltä löytyy monipuolinen joukko eri alan ammattilaisia.

 

Lights OF Lapland
 
 
Lights OF Lapland 3
 
Vastuullinen Matkailu s1

Suunnittele lomasi

hnlogo2

Kesä/syksy Talvi/Kevät

Kohteemme Lapissa

Unohtumattomia elämyksiä Suomen Lapissa

Kun etsit pakotietä kaupunkielämästä ja haluat rauhoittua luonnon helmassa, tarjoamme sinulle uskomattomia elämyksiä yli 40 vuoden kokemuksella. Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin ohjelman tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden!

Nykyisin Harriniva-perheeseen kuuluvat viisi eri kohdetta; Harriniva, Jeris, Galdotieva, Torassieppi sekä Kilpis.