VARAA NETISTÄ
VARAA NETISTÄ

Tilausravintolat

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ruokailla jääravintolassa, kodassa avotulen äärellä tai maisemaravintolassa katsellen rauhoittavaa tunturimaisemaa.

Kaikki tilausravintolamme ovat varattavissa ryhmille erilaisiin juhlatilaisuuksiin, ruokailuihin tai illanviettoon. Valitset vain juuri sinulle ja ryhmällesi sopivan paikan ja ympäristön ja me toteutamme loput.

Hotelli Harrinivan Revontuli-kotaravintolamme palvelee tilauksesta 80 asiakasta, valmistamme ruoat avotulella revontulten loimutessa kodan seinillä. Tarjoamme Revontuli-kotaravintolaa myös juhla- ja kokouskäyttöön.

Torassiepin kolme kotaravintolaa tarjoaa mahtavat puitteet niin ruokailulle kuin kokouksillekkin. Aihkikotaan sekä Poropirttiin mahtuu 70 henkilöä ja Pikkukodassa on tilat 30 henkilölle.

Winter Village jääravintolan ikimuistoisiin tiloihin mahtuvat jopa 50 hengen ryhmät ruokailemaan, tai viettämään mukavan yhdessäolohetken Ice Barissa kuumien juomien äärellä.

Hotelli Jeriksen maisemaravintola tarjoaa tilat 60 henkilölle, voit ihastella järvelle päin aukeavaa tunturimaisemaa samalla kun nautit maistuvan päivällisen.

Harrinivan rannassa sijaitsevaan Mutterikotaan mahtuu ruokailemaan 40 henkilöä tunnelmallisesti avotulen äärellä.

Suunnittele lomasi

Harriniva MainLogo

Kesä/syksy Talvi/Kevät

Kohteemme Lapissa

Unohtumattomia elämyksiä Suomen Lapissa

Kun etsit pakotietä kaupunkielämästä ja haluat rauhoittua luonnon helmassa, tarjoamme sinulle uskomattomia elämyksiä yli 40 vuoden kokemuksella. Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin ohjelman tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden!

Nykyisin Harriniva-perheeseen kuuluvat viisi eri kohdetta; Hotelli Harriniva, Hotelli Jeris, Galdotieva, Torassieppi sekä Polar-Lento.