VARAA NETISTÄ
VARAA NETISTÄ

Ravintolat

Viidessä eri kohteessamme pääset nauttimaan ravintolapalveluista majoituksen ja aktiviteettien ohessa.

Hotelli Harrinivassa sunua palvelee 230-paikkainen ruoka- ja seurusteluravintola, jossa on erillisiä viihtyisiä saleja. Ryhmiä ja yksityistilaisuuksia varten voimme erottaa esim. Kuukkeli-kabinetin, jossa on 70 asiakaspaikkaa. Hotellin ravintolan yhteydessä on Harriniva Bar North jossa voit rentoutua aktiivisen päivän päätteeksi. Voit valita mieleisen annoksen À la Carte -listaltamme. Ravintola on kesäaikaan iltaisin auki klo 17-21:30.

Hotelli Jeriksen ravintolassa on asiakaspaikkoja 130 sekä lisäksi 50 paikkaa alakerran Piilopaikka -baarissa. Molemmissa ravintoloissa on tunnelmaa luomassa suuri takka. Ravintolan À la Carte -lista tarjoaa perinteisiä Lapin herkkuja.

Ravintolamme Torassiepissä on erikoistunut luomu- ja lähiruokaan. Torassiepin 40-paikkaisessa ravintolassa tarjoillaan maukasta, terveellistä ja perinteistä suomalaista ruokaa jossa peruselementit ovat poronliha, lähijärvien kalat sekä marjat ja sienet.

Tunturikeskus Galdotievan ravintolassa voit valita laajalta listaltamme maittavan aterian isompaankin nälkään!

Suunnittele lomasi

Harriniva MainLogo

Kesä/syksy Talvi/Kevät

Kohteemme Lapissa

Unohtumattomia elämyksiä Suomen Lapissa

Kun etsit pakotietä kaupunkielämästä ja haluat rauhoittua luonnon helmassa, tarjoamme sinulle uskomattomia elämyksiä yli 40 vuoden kokemuksella. Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin ohjelman tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden!

Nykyisin Harriniva-perheeseen kuuluvat viisi eri kohdetta; Hotelli Harriniva, Hotelli Jeris, Galdotieva, Torassieppi sekä Polar-Lento.