VARAA NETISTÄ
VARAA NETISTÄ

Talviaktiviteetit

Koe maaginen Lapin taika revontulten loimutessa taivaalla.  

Talvella aktiviteettivalikoimamme on vailla vertaansa. Tarjoamme perinteisten murtomaahiihdon, lumikenkäilyn tai pilkkiretkien lisäksi huskysafareita ja poroajelua sekä enemmän vauhdin hurmasta nauttivalle moottorikelkkasafareita.

Aktiivisen päivän kruunaa saunakokemus ja avantouinti. Monen loman huippukohtia ovat myös yöpyminen lumihotelissa tai Aurora Domessa.

Järjestämme ohjelmia sekä ryhmille, että yksittäisille asiakkaille. Revontulet ja kaamos lisäävät talven viehätystä entisestään; voitkin lähteä iltaisin taianomaiselle revontulisafarille pororeen kyytiin tai moottorikelkalla tunturin päälle ihailemaan luonnon omaa näytelmää kun revontulet leiskuvat taivaalla!

 Voitte myös ottaa yhteyttä myyntipalveluumme Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla numeroon +358400155100.

Talviaktiviteetit
 
paw
= short tour/low active level, 5 yrs
pawpaw
= half day/medium active level, 12 yrs
pawpawpaw
= full day/high active level, 15 yrs
pawpawpawpaw
= two days/high active level, 18 yrs

Haetaan tuotteita

Suunnittele lomasi

hnlogo2

Kesä/syksy Talvi/Kevät

Kohteemme Lapissa

Unohtumattomia elämyksiä Suomen Lapissa

Kun etsit pakotietä kaupunkielämästä ja haluat rauhoittua luonnon helmassa, tarjoamme sinulle uskomattomia elämyksiä yli 40 vuoden kokemuksella. Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin ohjelman tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden!

Nykyisin Harriniva-perheeseen kuuluvat viisi eri kohdetta; Harriniva, Jeris, Galdotieva, Torassieppi sekä Polar-Lento.