VARAA NETISTÄ
VARAA NETISTÄ

AVOIMET TYÖPAIKAT

Tältä sivulta löydät kaikki Harriniva Oy konsernin avoimet työpaikat. 

 

Markkinoinnin osaaja, Harriniva Oy, Muonio

Etsimme tiimiimme markkinoinnin osaajaa

Työtehtäväsi koostuvat pääosin nettisivujen ylläpidosta ja kehittämisestä sekä sosiaalisen median kanavien hallinnasta. Lisäksi suunnittelet ja toteutat uutiskirjeitä, osallistut sisällöntuotantoon ja tarinankerrontaan.

Tehtävässä edellytetään digitaalisen markkinoinnin osaamista ja analysointityökalujen hallintaa, luovuutta ja aktiivista tekemistä. Sinulta löytyy osaamista Office- ja CS-ohjelmistoista (mm. InDesign, Photoshop, Adobe) sekä mielellään SEO ja SEM -osaamista.

Toivomme, että olet ulospäin suuntautunut, rohkea ja luova. Hallitset sekä suomen- että englannin kielen kiitettävästi. Muiden kielten osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, miellyttävän työympäristön eksoottisessa Tunturi-Lapissa Muoniossa ja mielenkiintoiset työtehtävät huipputuotteiden ja kansainvälisen matkailun parissa.

Linkki Mo.fi -sivun ilmoitukseen

Hakemukset pyydetään lähettämään Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 1.8.2018 mennessä palkkatoivomuksella. Tarvittaessa autamme asunnon etsinnässä.

Lisätietoja
Hanna-Mari 'Pyry' Talvensaari 
Myynti- ja Markkinointipäällikkö
p. 0405700268
email. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Harriniva Hotels & Safaris

 

Suunnittele lomasi

hnlogo2

Kesä/syksy Talvi/Kevät

Kohteemme Lapissa

Unohtumattomia elämyksiä Suomen Lapissa

Kun etsit pakotietä kaupunkielämästä ja haluat rauhoittua luonnon helmassa, tarjoamme sinulle uskomattomia elämyksiä yli 40 vuoden kokemuksella. Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin ohjelman tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden!

Nykyisin Harriniva-perheeseen kuuluvat viisi eri kohdetta; Harriniva, Jeris, Galdotieva, Torassieppi sekä Kilpis.