VARAA NETISTÄ
VARAA NETISTÄ

KESÄN TAPAHTUMAT 2017

1.7. Harriniva - Kultainen Mikki karaokekilpailu
(Facebook: Harriniva - Kultainen Mikki 2017 karokekilpailu)

Viime vuonna suuren suosion saavuttanut karaokekilpailu Kultainen Mikki saa jatkoa! Tänä vuonna otetaan tuttuun tyyliin mittaa sulosoinnuista ja kultakurkuista kun testataan kuka vie Muonion karaokemestarin tittelin. 
Kilpailuun otetaan 20 laulajaa ilmoittautumisjärjestyksessä (ennakkoilmoittautumiset Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).
Ilmoittautumiseen tarvittavat tiedot: Nimi, kappale 1, kappale 2, puhelinnumero.
Löydät laulettavat kappaleet täältä:
Suomalaiset, Ulkomaalaiset 
Kilpailun pääpalkintona laadukkaat mikrofonit, osallistujille luvassa tuotepalkintoja

15.7. Harriniva - Heinäfestit
Koko perheen iloinen pihatapahtuma Harrinivassa. Luvassa hyvää ruokaa, iloisia aktiviteetteja, pihakirppis, live-musiikkia ja paljon muuta! Lisää tietoa tulossa pian.

22.7. Torassieppi - Heinätanssit porotilalla
Tule nauttimaan vanhan porotilan tunnelmasta elävän musiikin tahdissa ja pyörähdä tanssilattialla vanhassa navetassa. Virvokkeita ja pientä suolaista tarjolla ulko- ja sisätiloissa. Tanssiaislippu 10€/ hlö. Tapahtuma klo 19-22.

29.7. Harriniva - Lohiviikkojen päätöstanssit
Muonion Lohiviikot huipentuvat tänäkin vuonna päätöstansseihin Harrinivassa. Tanssijalan vipattamaan pistää bändi klo 22 alkaen.

19.8. Torassieppi - Elotanssit ja Pihapeliturnaus
Vanhalla porotilalla klo 18-22. Leikkimielinen pihapeliturnaus jossa pääset testaamaan taitojasi kaikkien tuntemissa pihapeleissä. Luvassa iloiset palkinnot! Pelien jälkeen on mukava nauttia vanhan porotilan tunnelmasta elävän musiikin tahdissa ja pyörähtää tanssilattialla vanhassa navetassa. Virvokkeita ja pientä suolaista tarjolla ulko- ja sisätiloissa. Pihapeliturnaus- ja tanssiaislippu yhteensä 10€/ hlö.

9.9. Harriniva - Potturock
Perinteinen Potturock jälleen tänä vuonna, lisää tietoa tulossa pian! 

15.9. Torassieppi - Torassiepin kesäkauden päättäjäiset
Yhteinen opastettu patikkaretki Pallakselta Torassieppiin, kesto n. 3-4 tuntia. Lähtö Torassiepistä klo 12, josta kuljetus Pallakselle. Yhteinen patikointiretki n. 13km, matkalla ihastellaan tunturiluontoa, ruskan värejä ja hengitellään Euroopan puhtainta ilmaa. Patikan jälkeen on mukava virkistyä rantasaunassa ja uimassa. Ruskan herkkupöytä on katettu tunnelmalliseen ravintolaamme klo 18 alkaen.
Patikkaretki sekä herkkupöytä 45€/ hlö (sisältää kuljetuksen Pallakselle, opastuksen, saunan sekä päivällisen).
Minimi 10 henkilöä jotta retki toteutuu, ennakkoilmoittautumiset 13.9. mennessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Voit tulla myös nauttimaan vain herkkupöydän antimista 25€/ hlö (pöytävarausta suositellaan).

Suunnittele lomasi

Harriniva MainLogo

Kesä/syksy Talvi/Kevät

Kohteemme Lapissa

Unohtumattomia elämyksiä Suomen Lapissa

Kun etsit pakotietä kaupunkielämästä ja haluat rauhoittua luonnon helmassa, tarjoamme sinulle uskomattomia elämyksiä yli 40 vuoden kokemuksella. Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin ohjelman tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden!

Nykyisin Harriniva-perheeseen kuuluvat viisi eri kohdetta; Hotelli Harriniva, Hotelli Jeris, Tunturikeskus Galdotieva, Torassieppi sekä Polar Lento.