VARAA NETISTÄ
VARAA NETISTÄ

KESÄN TAPAHTUMAT 2017

 

15.7. Harriniva - Heinäfestit
(Facebook: Harriniva - Heinäfestit)

Koko perheen iloinen pihatapahtuma Harrinivassa klo 16-19. Luvassa hyvää ruokaa, iloisia aktiviteetteja, pihakirppis, live-musiikkia ja paljon muuta! 
HALUATKO NÄKYVYYTTÄ OMALLE YRITYKSELLESI? Me Harrinivassa haluamme nostaa paikalliset yritykset ja tuotteet esille. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja tuo tuotteesi tapahtumaan esille ja myyntiin!

22.7. Torassieppi - Heinätanssit porotilalla
(Facebook: Torassieppi - Heinätanssit porotilalla)
Tule nauttimaan vanhan porotilan tunnelmasta haitarimusiikin tahdissa ja pyörähdä tanssilattialla vanhassa navetassa. Musiikista vastaa hanuristi Eveliina Pääkkölä. Virvokkeita ja pientä suolaista tarjolla ulko- ja sisätiloissa. Ilmainen sisäänpääsy. Tapahtuma klo 19-22.

29.7. Harriniva - Lohiviikkojen päätöstanssit
(Facebook: Harriniva - Muonion Lohiviikkojen päätöstanssit)

Muonion Lohiviikot huipentuvat tänäkin vuonna päätöstansseihin Harrinivassa. Tanssijalan vipattamaan pistää bändi klo 22 alkaen.

12.8. Harriniva - Ilari Piippo LIVE
Harriniva Bar Northissa live-musiikkia, esiintymässä Ilari Piippo. Showtime 22:30.

19.8. Torassieppi - Elotanssit ja Pihapeliturnaus
(Facebook: Torassieppi - Elotanssit ja pihapeliturnaus)

Vanhalla porotilalla klo 18-22. Leikkimielinen pihapeliturnaus jossa pääset testaamaan taitojasi kaikkien tuntemissa pihapeleissä. Luvassa iloiset palkinnot! Pelien jälkeen on mukava nauttia vanhan porotilan tunnelmasta elävän musiikin tahdissa ja pyörähtää tanssilattialla vanhassa navetassa. Virvokkeita ja pientä suolaista tarjolla ulko- ja sisätiloissa. Pihapeliturnaus- ja tanssiaislippu yhteensä 10€/ hlö.

9.9. Harriniva - Potturock
Perinteinen Potturock jälleen tänä vuonna, lisää tietoa tulossa pian! 

15.9. Torassieppi - Torassiepin kesäkauden päättäjäiset
(Facebook: Torassieppi - Kesäkauden päättäjäiset)

Yhteinen opastettu patikkaretki Pallakselta Torassieppiin, kesto n. 3-4 tuntia. Lähtö Torassiepistä klo 12, josta kuljetus Pallakselle. Yhteinen patikointiretki n. 13km, matkalla ihastellaan tunturiluontoa, ruskan värejä ja hengitellään Euroopan puhtainta ilmaa. Patikan jälkeen on mukava virkistyä rantasaunassa ja uimassa. Ruskan herkkupöytä on katettu tunnelmalliseen ravintolaamme klo 18 alkaen.
Patikkaretki sekä herkkupöytä 45€/ hlö (sisältää kuljetuksen Pallakselle, opastuksen, saunan sekä päivällisen).
Minimi 10 henkilöä jotta retki toteutuu, ennakkoilmoittautumiset 13.9. mennessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Voit tulla myös nauttimaan vain herkkupöydän antimista 25€/ hlö (pöytävarausta suositellaan).

Suunnittele lomasi

Harriniva MainLogo

Kesä/syksy Talvi/Kevät

Kohteemme Lapissa

Unohtumattomia elämyksiä Suomen Lapissa

Kun etsit pakotietä kaupunkielämästä ja haluat rauhoittua luonnon helmassa, tarjoamme sinulle uskomattomia elämyksiä yli 40 vuoden kokemuksella. Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin ohjelman tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden!

Nykyisin Harriniva-perheeseen kuuluvat viisi eri kohdetta; Hotelli Harriniva, Hotelli Jeris, Tunturikeskus Galdotieva, Torassieppi sekä Polar Lento.