VARAA NETISTÄ
VARAA NETISTÄ

Ravintolat

Jeriksen palkittu ravintola tarjoaa perinteisiä Lapin herkkuja.

Hotelli Jeriksen tunnelmallisessa ravintolassa on asiakaspaikkoja 130 sekä lisäksi 50 paikkaa alakerran Piilopaikka -pubissa. Molemmissa ravintoloissa on tunnelmaa luomassa suuri takka. Ravintolan palkittu À la Carte lista tarjoaa perinteisiä Lapin herkkuja. Piilopaikassa voit rentoutua aktiviteettien jälkeen ja käydä läpi päivän tapahtumia.

Maisemaravintola Jierra tarjoaa tilat 60 hengelle. Voit varata ravintolan omaan käyttöösi olipa kyseessä juhlat, kokous tai haluat nauttia rauhallisen illallisen katsellen kaunista järvimaisemaa. Keittiömestarimme valmistaa maukkaat ateriat avotulella.

Jeris Ala Carte -lista kevät 2018

Ravintolat

Aktiviteetit

Me Harriniva -konsernissa haluamme toteuttaa sinulle täyden palvelun elämysloman Best In Wilderness -ajatuksella.

Niin kesällä kuin talvellakin tarjoamme lukuisan määrän erilaisia aktiviteetteja joista löydät varmasti mieleistä tekemistä. Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin paketin tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden yli 40 vuoden kokemuksella.

Aktiviteetit

Majoitus

Hotelli Jeriksellä majoitut mukavasti hotellihuoneessa tai kodikkaasti mökissä loistavien latu- ja retkeilyreitistöjen keskellä.

Hotelli Jeriksen kahden hengen huoneet sopivat mainiosti jos matkustat yksin, pariskuntana tai vaikkapa kaverin kanssa. Hotellissamme on 26 kahden hengen huonetta joissa on oma WC, suihku sekä TV. Muutamassa huoneessa on myös kylpyamme. Kaikki Hotelli Jeriksen huoneet ovat savuttomia.

Jerisrannan tunnelmallisissa mökeissä majoittuu mukavasti pariskunta tai perhe 1-2 lapsen kanssa. Mökeissä on minikeittiö, sauna, wc, takka, vaatteidenkuivauskaappi ja tv.

Jeriskylän suuremmat mökit sijaitsevat kauniilla paikalla luonnon keskellä, lyhyen matkan päässä hotellista. Mökkeihin mahtuu majoittumaan 6 henkilöä. Kaikissa mökeissä on keittiö, sauna, wc, takka, vaatteideenkuivauskaappi ja tv. Pienemmissä Jeriskylän mökeissä on yksi makuuhuone, suuremmissa kaksi. 

Majoitus

Arctic Spa

Jerisjärven rannalla sijaitseva Arctic Spa sekä savusaunan pehmeät löylyt rentouttavat aktiivisen päivän jälkeen.

Arctic Spa on rennon erähenkinen kylpyläosasto hotellin yhteydessä. Kylpylässämme on 30- ja 40-asteiset lämminvesialtaat joista on upea näköala järvelle, 2 sähkösaunaa, perinteinen savusauna, ja talvella erikoisuutena 25 metriä pitkä valaistu avanto, jossa on kilpailtu myös avantouinnin maailmanmestaruudesta.

Kesällä rannassa on lapsillekin sopiva hiekkapohjainen ranta sekä laiturit, joista voi pulahtaa uimaan.

Voit varata kylpylän savusaunoineen myös yksityiskäyttöösi.

Kylpylä on suljettu kesällä.

 

HINNASTO:

Kylpylä MA-SU: 13:00 – 21:00, hinta 12€

Savusauna MA, KE ja PE: 15:00 – 21:00, hinta 15€

 

Jeris Spa

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien. Mauris varius diam vitae arcu. Sed arcu lectus auctor vitae

Suunnittele lomasi

hnlogo2

Kesä/syksy Talvi/Kevät

Kohteemme Lapissa

Unohtumattomia elämyksiä Suomen Lapissa

Kun etsit pakotietä kaupunkielämästä ja haluat rauhoittua luonnon helmassa, tarjoamme sinulle uskomattomia elämyksiä yli 40 vuoden kokemuksella. Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin ohjelman tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden!

Nykyisin Harriniva-perheeseen kuuluvat viisi eri kohdetta; Harriniva, Jeris, Galdotieva, Torassieppi sekä Kilpis.