VARAA NETISTÄ
VARAA NETISTÄ

Aurora Glamping

Aurora Dome – ainutlaatuinen kokemus Lapin lumoavassa luonnossa.

Aurora Domessa yöpyminen antaa ainutlaatuisen kokemuksen olemisesta ja yöpymisestä luonnossa. Mukavassa ja lämpimässä Domessa on mieluisaa nauttia revontulista ja ympäröivästä talvisesta maisemasta Torassiepin rannalla.

Aurora Dome on kaikilla mukavuuksilla varustettu pyöreä, iglun muotoinen, telttarakennus, jossa yksi seinä on läpinäkyvä. Domet ovat lämpöeristetty ja lämpöä sekä tunnelmaa tuo puulämmitteinen takka.

Domet on sijoitettu niin, että läpinäkyvä seinä mahdollistaa näkymän järven yli pohjoiselle taivaalle, ja siten parhaimman näkyvyyden revontulien katselemiseen.

Palvelut, kuten wc, suihku ja sauna, ovat vain muutamien kymmenien metrien päässä. Domet ovat varustettu hotellitasoisin mukavuuksin ja sisustus muodostuu lappilaisista elementeistä husky- ja poroteemoilla.

Domet on tarkoitettu kahdelle hengelle, mutta tarvittaessa laajennettavissa lisävuoteilla neljälle hengelle.

Aurora Domet sijaitsevat Torassiepin mökkikylän vieressä rannalla Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kupeessa.

Varaa yösi upeassa Aurora Domessa.

Aurora Glamping 1

Ravintolat

Ravintolamme Torassiepissä on erikoistunut luomu- ja lähiruokaan.

Torassiepin 40-paikkaisessa ravintolassa tarjoillaan maukasta, terveellistä ja perinteistä suomalaista luomu- ja lähiruokaa jossa peruselementit ovat poronliha, lähijärvien kalat sekä marjat ja sienet. 

Kolme kotaravintolaa tarjoaa mahtavat puitteet niin ruokailulle kuin kokouksillekkin. Aihkikotaan sekä Poropirttiin mahtuu 70 henkilöä ja Pikkukodassa on tilat 30 henkilölle.

Winter Village jääravintolan ikimuistoisiin tiloihin mahtuvat jopa 50 hengen ryhmät ruokailemaan, tai viettämään mukavan yhdessäolohetken Ice Barissa kuumien juomien äärellä ainutlaatuisessa ympäristössä.

Torassiepin Ruskamenu

Ravintolat

Aktiviteetit

Me Harriniva -konsernissa haluamme toteuttaa sinulle täyden palvelun elämysloman Best In Wilderness -ajatuksella.

Niin kesällä kuin talvellakin tarjoamme lukuisan määrän erilaisia aktiviteetteja joista löydät varmasti mieleistä tekemistä. Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin paketin tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden yli 40 vuoden kokemuksella.

Aktiviteetit

Porotila

Torassiepin porotila on Suomen vanhin.

Lapinkartanomme on Torassiepin sydän. Torassiepin porotila on ollut saman suvun omistuksessa vuodesta 1847, ja porotaloutta tilalla on harjoitettu yli sadan vuoden ajan. Ennen vanhaan Lapinkartano toimi kestikievarina, jossa turisteja kyydinneet pororekisaattueet pysähtyivät matkalla Muoniosta Pallastunturille.

Kartanossa ja sen poromuseossa voit tutustua porotilan vuosisataiseen elämään. Museossa on esillä ainoastaan tilan alkuperäistä esineistöä. Jokaisella esineellä on ollut täällä oma tehtävänsä ja jokaiseen liittyy oma tarinansa. Tilan ja sen irtaimiston säilymiselle on hyvä syynsä: Torassieppiin ei ollut tietä vielä Lapin sodan aikaan, joten kylä ja sen talot säilyivät tuholta toisin kuin suurin osa Lapista.

Tilan porot elävät laajassa aitauksessa, johon ne ruokitaan. Saat katsella ja tervehtiä poroja, ja voit lähteä niiden kanssa sekä lyhyille että hieman pitemmille rekiajeluille. Voimme yhistää poroajeluun myös retkilounaan nuotiopaikalla. Ainutlaatuisen elämyksen tarjoaa puolestaan iltainen poroajelu hiljaisessa metsässä, jonka pimeyttä valaisevat vain revontulet.

Porot talvi

Winter Village

Unohtumattomia elämyksiä talven ihmemaassa

Torassiepin Winter Villagessa tarjoamme unohtumattomia elämyksiä, voit yöpyä tunnelmallisessa iglussa, syödä maistuvan aterian jääravintolassamme tai nauttia kuuman juoman Ice Barissa. Winter Village koostuu lumihotellista, jää ravintolasta ja baarista sekä talven toimintapuistosta lapsia ja lapsenmielisiä varten.

Torassiepin Winter Villagessa sinulla on mahdollisuus majoittua perinteisessä lumi-iglussa samalla lailla kuin pohjoisella seudulla on tehty iät ja ajat. Ikimuistoisen yön voit viettää niin yksin kuin kaksinkin, täysin lumesta ja jäästä rakennetun iglun sisälämpötila pysyy siedettävänä vaikka ulkona paukkuisi kovempikin pakkanen. Tarjoamme sinulle lämpimän makuupussin ja alustan, sekä kuumaa juomaa jotta kokemuksestasi tulisi entistä mukavampi!

Winter Village jääravintolan ikimuistoisiin tiloihin mahtuvat jopa 50 hengen ryhmät ruokailemaan, tai viettämään mukavan yhdessäolohetken Ice Barissa kuumien juomien äärellä.

Winter Village

Suunnittele lomasi

hnlogo2

Kesä/syksy Talvi/Kevät

Kohteemme Lapissa

Unohtumattomia elämyksiä Suomen Lapissa

Kun etsit pakotietä kaupunkielämästä ja haluat rauhoittua luonnon helmassa, tarjoamme sinulle uskomattomia elämyksiä yli 40 vuoden kokemuksella. Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin ohjelman tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden!

Nykyisin Harriniva-perheeseen kuuluvat viisi eri kohdetta; Harriniva, Jeris, Galdotieva, Torassieppi sekä Kilpis.