VARAA NETISTÄ
VARAA NETISTÄ

Ravintola ja Kauppa

Galdotieva on viimeinen pysähdys ennen Norjan rajaa, meillä voit tankata itsesi ja autosi!

Rajakaupastamme löydät päivittäistavaroiden lisäksi ravintolapalvelut sekä tankkauspisteen. 

Galdotievan ravintolassa voit valita laajalta listaltamme maittavan aterian isompaankin nälkään ja rajakaupan valikoimasta löydät kaiken tarpeellisen mukaan matkalle tai esimerkiksi iltapalatarpeet mökkiisi!

Ravintola

Majoitus

Majoitu Galdotievan mökeissä rauhoittavassa tunturimaisemassa.

Galdotievassa mökkien tunnelmallinen ympäristö ja tunturimaisemat takaavat nautinnollisen oleskelun, majoituitpa pienemmässä kelomökissä tai tasokkaammassa hirsimökissä.

Hirsimökeissämme on minikeittiö, suihku ja wc, sauna, takka sekä TV. Tilavassa mökissä mahtuu majoittumaan 4-8 henkilöä kahdessa kerroksessa.

Pienemmässä kelomökissä on tilaa 2-4 henkilölle. Mökistä löytyy sähköt muttei juoksevaa vettä, päärakennuksen suihkut ja wc:t ovat kelomökeissä majoittuvien käytössä. Voit vuokrata rantasaunat yksityiskäyttöön.

Majoitus

Galdotieva

Tuntureiden kupeessa lähellä Norjan rajaa sijaitseva kohteemme tarjoaa monipuolisesti palveluita.

Galdotieva sijaitsee havupuurajan pohjoispuolella Palojärven rannalla. Palojärven kylä on vanha saamelaiskylä, jossa harjoitetaan perinteistä elinkeinoa, poronhoitoa, edelleen. Tarjoamme Galdotievassa mökkimajoitusta sekä kesäisin caravan- ja telttapaikkoja.

Galdotieva on viimeinen pysähdys ennen Norjan rajaa; rajakaupastamme löydät päivittäistavaroiden lisäksi ravintolapalvelut ja tankkauspisteen.

Galdotieva on aktiivisen lomailijan paratiisi: kesäisin voit vaeltaa puuttomassa tunturissa, meloa, kalastaa ja pyöräillä. Syksyn patikkaretkillä voit ihastella ruskan upeaa väriloistoa. Talvella voit hiihtää, lummikenkäillä, käydä pilkillä, ihailla revontulia ja kuunnella kaamoksen hiljaisuutta nuotion loisteessa. Järjestämme ryhmille sopimuksen mukaan erilaisia moottorikelkka- ja rekikoirasafareita.

 

Olemme avoinna joka päivä

ma-su
Vastaanotto 10.00-20.00
Ravintola 10.00-20.00
Keittiö 10.00-19.00
Rajakauppa 10.00-20.00

Galdotieva
Ruijantie 2605,
FI-99440 Leppäjärvi

P. 040 772 2552

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. | www.harriniva.fi

Galdotieva
 
Galdotieva 2

Suunnittele lomasi

hnlogo2

Kesä/syksy Talvi/Kevät

Kohteemme Lapissa

Unohtumattomia elämyksiä Suomen Lapissa

Kun etsit pakotietä kaupunkielämästä ja haluat rauhoittua luonnon helmassa, tarjoamme sinulle uskomattomia elämyksiä yli 40 vuoden kokemuksella. Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin ohjelman tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden!

Nykyisin Harriniva-perheeseen kuuluvat viisi eri kohdetta; Harriniva, Jeris, Galdotieva, Torassieppi sekä Kilpis.