VARAA NETISTÄ
VARAA NETISTÄ

Aurora Wellness

Rentoudu päivän päätteeksi rantasaunaunoillamme ja nauti kauniista jokimaisemasta ulkoporealtaissa.

Aurora Wellness on täydellinen yhdistelmä rentoutumista sekä hyvää oloa. Kaksi rantasaunaa, ulkoporealtaat joen törmällä sekä tunnelmallisen takkahuone antavat loistavat puitteet viettää iltaa aktiivisen päivän jälkeen. 

Voit varata tilat yksityiskäyttöön isommillekkin ryhmille, Aurora Wellness on loistava paikka viettää rennot juhlat ja kokoukset.

Aurora Wellness

Aktiviteetit

Me Harriniva -konsernissa haluamme toteuttaa sinulle täyden palvelun elämysloman Best In Wilderness -ajatuksella.

Niin kesällä kuin talvellakin tarjoamme lukuisan määrän erilaisia aktiviteetteja joista löydät varmasti mieleistä tekemistä. Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin paketin tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden yli 40 vuoden kokemuksella.

Aktiviteetit

Ravintolat

Paikallisia erikoisuuksia ja Lapin herkkuja.

Hotelli Harrinivassa sinua palvelee 230-paikkainen ruoka- ja seurusteluravintola, jossa on erillisiä viihtyisiä saleja. Ryhmiä ja yksityistilaisuuksia varten voimme erottaa esim. Kuukkeli-kabinetin, jossa on 70 asiakaspaikkaa. Voit nauttia mieleisen annoksen À la Carte listaltamme.

Revontuli-kotaravintolamme palvelee tilauksesta 80 asiakasta, valmistamme ruoat avotulella revontulten loimutessa kodan seinillä. Tarjoamme Revontuli-kotaravintolaa myös juhla- ja kokouskäyttöön.

Harrinivan rannassa sijaitsevaan Mutterikotaan mahtuu ruokailemaan 40 henkilöä tunnelmallisesti avotulen äärellä.

Ravintolan yhteydessä toimii Bar North jossa voit rentoutua aktiivisen päivän päätteeksi.

 

Harrinivan lounas päivittäin klo 11-14.
Salaattipöytä, järkiruoka sekä kahvi/tee kuuluu lounaaseen.

MAANANTAI
Lasagne

TIISTAI
Burgundinpata, Riisi

KESKIVIIKKO
Broileria tomaattikastikkeessa, Riisi

TORSTAI
Porsaan kassler, Paistetut perunat

PERJANTAI
Lihapullat, Muusi

LAUANTAI
Ylikypsää härkää, Röstiperunat

SUNNUNTAI
Broilerikastike, Riisi

Ravintolat Ravintolat 2

Bar North

Aktiivisen päivän jälkeen on aika nauttia After-Safari tunnelmasta pubissamme.  

Kun palaat safarilta takaisin hotellille, mikä sen parempaa kuin nauttia pientä purtavaa ja lämmintä juomaa tai Harrinivan nimikko Revontuli -olutta kuunnellen samalla hyvää musiikkia. Bar North pitää huolen rennosta iltaohjelmasta Lappilaiseen tapaan.

Järjestämme huikeita tapahtumia ja  bileitä ympäri vuoden. Mitä hullumpi idea, me toteutamme sen! 

Tule sieki niin pietämmä pilheet!

Pub

Majoitus

Erähenkinen hotellimme, mökit ja leirintäalue joen rannalla tarjoa kodikkaan ja lämminhenkisen ympäristön majoittua ja nauttia lomastasi.

Tarjoamme sinulle erilaisia huonevaihtoehtoja yhden hengen huoneesta saunalliseen sviittiin. Erähenkisessä hotellissamme on 64 kodikasta ja lämminhenkisesti sisustettuja huoneita joissa kaikissa on oma kylpyhuone, osassa huoneista on oma sauna. Kaikki huoneemme ovat savuttomia. Joissain huoneissamme on keittonurkkaus astioineen, suihku ja WC sekä vaatteiden kuivauskaappi. Osassa huoneista on TV.

Harrinivassa mökit sijaitsevat Muonionjoen rannalla hotellin välittömässä läheisyydessä. Leirintämökit ja saunalliset mökit tarjoavat mukavat oltavat neljälle
hengelle. Mökeistämme avautuu mahtava maisema joelle. Leirintämökeissä on sähköt muttei juoksevaa vettä, WC ja suihkut sijaitevat erillisessä huoltorakennuksessa mökkien läheisyydessä. Saunallisissa mökeissä on oma kylpyhuone ja sauna sekä keittonurkkaus.

Harrinivan leirintäalueen 32 caravanpaikkaa sekä 20 telttapaikkaa sijaitsevat Muonionjoen rannalla hotellin sekä ravintolapalveluiden välittömässä läheisyydessä. Lomatekemistä ei tarvitse kaukaa hakea; miksipä et kokeilisi koskenlaskua Muonionjoen kuohuissa tai kävisi tutustumassa maailman suurimpaan rekikoirakeskukseen joka sijaitsee samassa pihapiirissä!

Eräkämpät tarjoavat satumaiset puitteet yöpyä ja viettää aikaa luonnon keskellä. Harriniva -perheellä on Länsi-Lapissa useita eräkämppiä, joista osaa vuokraamme myös
yksityiskäyttöön.

Majoitus

Suunnittele lomasi

hnlogo2

Kesä/syksy Talvi/Kevät

Kohteemme Lapissa

Unohtumattomia elämyksiä Suomen Lapissa

Kun etsit pakotietä kaupunkielämästä ja haluat rauhoittua luonnon helmassa, tarjoamme sinulle uskomattomia elämyksiä yli 40 vuoden kokemuksella. Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin ohjelman tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden!

Nykyisin Harriniva-perheeseen kuuluvat viisi eri kohdetta; Harriniva, Jeris, Galdotieva, Torassieppi sekä Kilpis.