VARAA NETISTÄ
VARAA NETISTÄ

Leirikoulut

Toteutamme täyden palvelun leirikouluja Best In Wilderness-ajatuksella kestävän kehityksen periaatteita noudattaen

Tunturi-Lapin Muoniossa sijaitseva Harriniva Oy on jo 40 vuoden ajan tarjonnut ainutlaatuisia kokemuksia ja elämyksiä kymmenille tuhansille kävijöille ympäri maailmaa. Leirikouluryhmiä olemme palvelleet jo vuodesta 1989 ja osaltamme olleet kehittämässä leirikoulutoimintaa. Olemme tietysti myös Suomen Leirikouluyhdistyksen jäsen. 

Haluamme näyttää nuorille asiakkaillemme aidon Lapin monimuotoisuutta, kulttuuria ja historiaa. Leirikoululaisemme pääsevät erämaahan jollaista ei enää muualla Euroopassa ole jäljellä. Ainutlaatuista on myös se, että meillä Muoniossa on heti Etelämantereen jälkeen tutkitusti maailman puhtain ilma!

Olemme hyvin ylpeitä monipuolisista, hauskoista ja opettavaisista leirikouluohjelmistamme ja haluammekin nyt tarjota kokemuksemme teidän käyttöönne. 

Teemme mieluusti kohdennetun tarjouksen juuri teidän luokallenne. Hinnat ovat voimassa vuoden 2017 leirikouluille ja sisältävät täysihoidon (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala). Voitte esimerkki-ohjelmien lisäksi valita lisäpalveluita, kuten shamaanin Lapin kaste, jacuzzi rantasaunalla, lyhyt poroajelu tai lyhyt huskyajelu.Teemme mieluusti tarjouksen myös muista ohjelmapalvelutuotteistamme toiveidenne mukaan. 

Voimme toteuttaa leirikoulun myös kielikylpynä, joko kokonaan tai osittain. Paikallisen meänkielen lisäksi tarjoamamme kielet ovat englanti, ranska, saksa, flaami, malta ja italia. Ammattitaitoiset oppaamme ovat valmiina palvelukseen!

Tarkemmat kuvaukset leirikouluohjelistamme löydät alla olevien linkkien kautta.


KEVÄÄN 2019 LEIRIKOULUPAKETTIMME:

Laskettelupainotteinen leirikoulu, huhtikuu 2019, viikot 15/16.
Keväthangilla leirikoulu, huhtikuu 2019, viikot 15/16.

SYKSYN 2019 LEIRIKOULUPAKETTIMME:

Torassiepin leirikoulu, syyskuu 2019.

  

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 0400155100

 
Leirikoulut 1

Ravintolapalvelut

Viidessä eri kohteessamme pääset nauttimaan ravintolapalveluista majoituksen ja aktiviteettien ohessa. Tarjoamme sinulle perinteisien ravintolapalveluiden ohessa mahdollisuuden ruokailla jääravintolassa, kodassa avotulen äärellä tai maisemaravintolassa katsellen rauhoittavaa tunturimaisemaa. 

Harrinivassa sunua palvelee 230-paikkainen ruoka- ja seurusteluravintola, jossa on erillisiä viihtyisiä saleja. Ryhmiä ja yksityistilaisuuksia varten voimme erottaa esim. Kuukkeli-kabinetin, jossa on 70 asiakaspaikkaa. Hotellin ravintolan yhteydessä on Harriniva Bar North jossa voit rentoutua aktiivisen päivän päätteeksi. Voit valita mieleisen annoksen À la Carte -listaltamme. 
Harrinivan Revontuli-kotaravintola palvelee tilauksesta 80 asiakasta, valmistamme ruoat avotulella revontulten loimutessa kodan seinillä. Tarjoamme Revontuli-kotaravintolaa myös juhla- ja kokouskäyttöön. Harrinivan rannassa sijaitsevaan Mutterikotaan mahtuu ruokailemaan 40 henkilöä tunnelmallisesti avotulen äärellä.

Jeriksen ravintolassa on asiakaspaikkoja 130 sekä lisäksi 50 paikkaa alakerran Piilopaikka -baarissa. Molemmissa ravintoloissa on tunnelmaa luomassa suuri takka. Ravintolan À la Carte -lista tarjoaa perinteisiä Lapin herkkuja. 
Jeriksen maisemaravintola Jierra tarjoaa tilat 60 henkilölle, voit ihastella järvelle päin aukeavaa tunturimaisemaa samalla kun nautit maistuvan päivällisen.

Ravintolamme Torassiepissä on erikoistunut luomu- ja lähiruokaan. Torassiepin 40-paikkaisessa ravintolassa tarjoillaan maukasta, terveellistä ja perinteistä suomalaista ruokaa jossa peruselementit ovat poronliha, lähijärvien kalat sekä marjat ja sienet.

Torassiepin kolme kotaravintolaa tarjoaa mahtavat puitteet niin ruokailulle kuin kokouksillekkin. Aihkikotaan sekä Poropirttiin mahtuu 70 henkilöä ja Pikkukodassa on tilat 30 henkilölle. Winter Village jääravintolan ikimuistoisiin tiloihin mahtuvat jopa 50 hengen ryhmät ruokailemaan, tai viettämään mukavan yhdessäolohetken Ice Barissa kuumien juomien äärellä.

 

Galdotievan ravintolassa voit valita laajalta listaltamme maittavan aterian isompaankin nälkään!

Ravintolat

Tilausravintolat

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ruokailla jääravintolassa, kodassa avotulen äärellä tai maisemaravintolassa katsellen rauhoittavaa tunturimaisemaa.

Kaikki tilausravintolamme ovat varattavissa ryhmille erilaisiin juhlatilaisuuksiin, ruokailuihin tai illanviettoon. Valitset vain juuri sinulle ja ryhmällesi sopivan paikan ja ympäristön ja me toteutamme loput.

Hotelli Harrinivan Revontuli-kotaravintolamme palvelee tilauksesta 80 asiakasta, valmistamme ruoat avotulella revontulten loimutessa kodan seinillä. Tarjoamme Revontuli-kotaravintolaa myös juhla- ja kokouskäyttöön.

Torassiepin kolme kotaravintolaa tarjoaa mahtavat puitteet niin ruokailulle kuin kokouksillekkin. Aihkikotaan sekä Poropirttiin mahtuu 70 henkilöä ja Pikkukodassa on tilat 30 henkilölle.

Winter Village jääravintolan ikimuistoisiin tiloihin mahtuvat jopa 50 hengen ryhmät ruokailemaan, tai viettämään mukavan yhdessäolohetken Ice Barissa kuumien juomien äärellä.

Hotelli Jeriksen maisemaravintola tarjoaa tilat 60 henkilölle, voit ihastella järvelle päin aukeavaa tunturimaisemaa samalla kun nautit maistuvan päivällisen.

Harrinivan rannassa sijaitsevaan Mutterikotaan mahtuu ruokailemaan 40 henkilöä tunnelmallisesti avotulen äärellä.

Tilausravintolat

Erikoismajoitukset

Oletko utelias kokeilemaan jotain uutta ja jännittävää?  Perinteisen huone- ja mökkimajoituksen lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden kokea jotain erityistä.

Talvisin voit yöpyä Torassiepin Winter Villagessa tai kokeilla trendikästä Glampingia Revontuli Domessa, testata heinälato- ja aittamajoitusta tai viettää yön eräkämpässä joita löytyy kymmeniä ympäri Tunturi-Lappia.

Torassieppi Winter Village

Torassieppi Winter Villagessa sinulla on mahdollisuus majoittua perinteisessä lumi-iglussa samalla lailla kuin pohjoisella seudulla on tehty iät ja ajat. Ikimuistoisen yön voit viettää niin yksin kuin kaksinkin, täysin lumesta ja jäästä rakennetun iglun sisälämpötila pysyy siedettävänä vaikka ulkona paukkuisi kovempikin pakkanen. Tarjoamme sinulle lämpimän makuupussin ja alustan, sekä kuumaa juomaa jotta kokemuksestasi tulisi entistä mukavampi!

Aurora Dome

Aurora Domessa yöpyminen antaa ainutlaatuisen kokemuksen olemisesta ja yöpymisestä luonnossa. Mukavassa ja lämpimässä Domessa on mieluisaa nauttia revontulista ja ympäröivästä talvisesta maisemasta Torassiepin rannalla. Palvelut, kuten wc, suihku ja sauna, ovat vain muutamien kymmenien metrien päässä. Domet ovat varustettu hotellitasoisin mukavuuksin.

Heinälato- ja aittamajoitus

Kokeile majoittumista niinkuin ennen vanhaan yövyttiin! Vanhoilla maatiloilla oli aittoja ruoan säilytykseen, ja ylhäällä oli parvi maatilan työntekijöille piioille ja rengille. Heinälato taas luonnollisesti oli heinän säilytykseen, mutta latoa käytettiin myös ohi kulkevien matkaajien majoittamiseen.

Laavu- ja kotamajoitus

Voit myös viettää yösi niinkuin poromiehet, metsästäjät ja kalastajat ollessaan entisaikaan kaukana kotoa. Laavu on perinteinen tuulensuoja jossa nuotio on edessä, ja kodassa tulipaikka on keskellä pitämässä lämpöä yllä. Keskiyönaurinko, lämmin tuuli ja Tunturi-Lapin upeat maisemat ympärilläsi voit painaa pääsi tyynyyn ja nukkua yösi hengittäen samalla Euroopan puhtainta ilmaa.

Eräkämpät

Eräkämpät tarjoavat satumaiset puitteet yöpyä ja viettää aikaa luonnon keskellä. Harrinivalla on Länsi-Lapissa useita eräkämppiä, joista osaa vuokraamme myös yksityiskäyttöön.

Aurora Glamping 1
 
Erikoismajoitukset1

 

Haetaan tuotteita

Kokous- ja yrityspalvelut

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota ohjelmia ja safareitamme yli 40-vuoden kokemuksella. Tarjoamme käyttöösi eri kokoisia ja tyylisiä kokoustiloja ja toteutamme monipuoliset kokonaisuudet mielesi mukaan. 

Ympäröivän Tunturi-Lapin satumainen luonto ja  monipuoliset ohjelmapalvelut mahdollistavat yrityksesi ikimuistoisimman kokouksen. Useamman päivän kokousta pitäville järjestämme ruokailut ja majoituksen sekä monipuoliset ohjelmat kokousten ympärille.

Harrinivassa suurempaan kokoustilaamme mahtuu 70 henkilöä, pienempi on ihanteellinen alle 30 hengen kokouksille.

Tunturikeskus Galdotievan Kokous- ja juhlapaikka Maahistupa tarjoaa erinomaiset tilat 70 hengelle

Kokousvälineistä valkokangas, piirtoheitin, fläppitaulu kynineen, TV, video sekä muistiinpanopaperit sisältyvät kokoustilan vuokraan. Vuokraamme tarvittaessa datatykin käyttöönne.

Tavanomaisien kokoustilojen lisäksi meillä on erikoisempia paikkoja kokouksia varten: Harrinivan Revontuli-kotaravintola, hotelli Jeriksen maisemaravintola Jierra, Harrinivan saunakabinetti saunoineen ja ulkoilma porealtaineen, Torassiepin kotaravintolat tai miksi et pitäisi kokoustasi rauhassa metsän keskellä Vuontisjärven eräkeskuksessa.

Räätälöimme mittatilaustyönä juuri Sinun ryhmällesi sopivimman ohjelman. Harrinivan monipuoliset ravintolatilat, tasokkaat sauna- ja kokoustilat sekä upeat puitteet lapin luonnossa yhdistettynä Harrinivan ainutlaatuisiin ohjelmaideoihin takaavat ryhmällesi unohtumattoman elämyksen.

Aitous, korkea laatu ja ainutlaatuiset ideat ovat Harrinivan yritysohjelmien perusta!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kokoustilat

Suunnittele lomasi

hnlogo2

Kesä/syksy Talvi/Kevät

Kohteemme Lapissa

Unohtumattomia elämyksiä Suomen Lapissa

Kun etsit pakotietä kaupunkielämästä ja haluat rauhoittua luonnon helmassa, tarjoamme sinulle uskomattomia elämyksiä yli 40 vuoden kokemuksella. Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin ohjelman tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden!

Nykyisin Harriniva-perheeseen kuuluvat viisi eri kohdetta; Harriniva, Jeris, Galdotieva, Torassieppi sekä Kilpis.