VARAA NETISTÄ
VARAA NETISTÄ

Wilderness Plus & Wilderness Sviitit

Tervetuloa tutustumaan uusiin huoneisiimme!

Olemme uudistaneet huoneitamme palvelemaan vieraidemme tarpeita entistä paremmin. Uudet huonekalut, sävymaailmat sekä ympäröivän luonnon tuominen huoneisiimme on antanut huoneille upean ulkonäön. Olemme uudistaneet 24 huonetta, joista 12 on Wilderness Plus huoneita sekä 12 Wilderness sviittejä. Uudet huoneemme valmistuvat juuri sopivasti tulevan kauden alkuun ja haluamme toivottaa kaikki vieraamme viihtymään korkeatasoisissa huoneissa sekä nukkumaan uusissa laadukkaissa sängyissämme.

Huoneidemme uudistuksen yhteydessä olemme halunneet tuoda Lapin luonnon lähemmäs vieraitamme. Vieraamme näkevät tämän tarkkaan valituissa luonnonläheisissä materiaaleissa sekä muissa sisustuselementeissä. Lapin uniikki kauneus tulee esiin käsityönä tehdyissä puu- ja poronsarviyksityiskohdissa, sekä jokaista huonetta koristavassa maisemaseinässä. Jokainen 12 wilderness eli erämaa sviitistämme on uniikki ja teemoitettu Lapin 12 kuukauden mukaan. Haluatko viettää yösi tammikuun hangilla, syksyn sävyissä vai kesäkuun yöttömässä yössä? Nyt voit kokea toivomasi Lapin vuodenajan omassa huoneessasi.

- Huoneiden uudistaminen on ollut innostava prosessi suunnittelusta aina viimeisiin yksityiskohtiin saakka. Koko tiimimme on aidosti ’laittanut itsensä likoon’ ja tuonut oman näkemyksensä uniikkeihin yksityiskohtiin, aina veljeni Antti Pietikäisen upeista seinävalokuvista - kirvesmiesopas Dirk van Udenin omasuunnittelemiin poronsarvilamppuihin ja yöpöytiin. Myös itselleni tärkeä vastuullisuusteema näkyy huoneiden sisustuksessa. Voin rehellisesti sanoa, että uudistetut hotellihuoneet ovat ’best in wilderness’, parasta mitä erämaa voi tarjota! Meidän näköinen ympäristö rentoutua päivän seikkailujen jälkeen, kommentoi toimitusjohtaja Niina Pietikäinen.

Harriniva wilderness room 1

Erikoismajoitukset

Oletko utelias kokeilemaan jotain uutta ja jännittävää?  Perinteisen huone- ja mökkimajoituksen lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden kokea jotain erityistä.

Voit yöpyä Torassiepin Winter Villagessa tai kokeilla trendikästä Glampingia Aurora Domessa, testata heinälato- ja aittamajoitusta tai viettää yön eräkämpässä joita löytyy kymmeniä ympäri Tunturi-Lappia.

Aurora Glamping 1

Haetaan tuotteita

Mökit

Tarjoamme lukuisan määrän erilaista mökkimajoitusta monenlaiseen tarpeeseen viihtyisän yksinkertaisesta leirintämökistä tilavaan saunamökkiin. 

Harrinivassa mökit sijaitsevat Muonionjoen rannalla hotellin välittömässä läheisyydessä. Leirintämökit ja saunalliset mökit tarjoavat mukavat oltavat neljälle hengelle.

Jeriksen mökeissä majoittuu isompikin seurue, mökkejä löytyy hotellin välittömästä läheisyydestä Jerisrannasta sekä pienen kävelymatkan päästä Jeriskylästä.

Torassiepin luonnonrauhassa sijaitsevat mökit ovat oiva valinta sinulle kun haluat pois kaupungin hälystä, takka- ja saunamökeissä majoitut kodikkaasti niin kaveriporukalla kuin perheenkin kesken!

Galdotievassa mökkien tunnelmallinen ympäristö ja tunturimaisemat takaavat nautinnollisen oleskelun, majoituitpa pienemmässä kelomökissä tai tasokkaammassa hirsimökissä.

Mokit

 

Haetaan tuotteita

Leirintäalueet

Leirintäalueidemme caravan- ja telttapaikat sijaitsevat kauniissa ympäristössä vesistöjen rannalla.

Käytössäsi on leirintäalueidemme suihkut ja wc:t, hotelliemme ravintolapalvelut sekä aktiviteetit löydät samasta pihapiiristä. Leirintäalueemme ovat avoinna kesäkuusta syyskuuhun. Muina aikoina voitte tiedustella caravanpaikoista vastaanotosta.

Harrinivan leirintäalue sijaitsee Muonionjoen rannalla hotellin sekä ravintolapalveluiden välittömässä läheisyydessä. Lomatekemistä ei tarvitse kaukaa hakea; miksipä et kokeilisi koskenlaskua Muonionjoen kuohuissa tai kävisi tutustumassa maailman suurimpaan rekikoirakeskukseen joka sijaitsee samassa pihapiirissä!

Torassiepin idyllinen caravanparkki sijaitsee Palla- Yllästunturin kansallispuiston rajalla Torassieppi -järven rannalla. Retkeilyreitit lähtevät suoraan pihapiiristä, ravintolapalvelut ovat myös käytössäsi päivittäin ja porotilalla sekä huskytarhalla on mukava käydä tutustumassa eläimiin.

Galdotievassa teltta- ja asuntovaunupaikat sijaitsevat mahtavissa tunturimaisemissa. Tarjoamme leirintäalueen käyttäjille kattavat palvelut; päärakennuksessa toimii vastaanotto, ravintola-kahvila, rajakauppa sekä huoltoasema.

Leirintaalueet
 
 

Hotellihuoneet

Kun etsit hotellimajoitusta mukavuuksilla tarjoamme sinulle erilaisia vaihtoehtoja yhden hengen huoneesta saunalliseen sviittiin Hotelli Harrinivassa, Hotelli Jeriksellä sekä Torassiepin Mökkikylässä.  

Hotelli Harrinivan viihtyisän erähenkisesti sisustetuissa huoneissa majoitut mukavasti niin yksin kuin isommallakin porukalla.

Hotelli Jeriksen kahden hengen huoneet sopivat mainiosti jos matkustat yksin, pariskuntana tai vaikkapa kaverin kanssa.

Torassiepin Mökkikylässä huoneet sijaitsevat päärakennuksen välittömässä läheisyydessä aivan Torassieppi -järven rannalla. 

Hotellihuoneet

Haetaan tuotteita

Suunnittele lomasi

hnlogo2

Kesä/syksy Talvi/Kevät

Kohteemme Lapissa

Unohtumattomia elämyksiä Suomen Lapissa

Kun etsit pakotietä kaupunkielämästä ja haluat rauhoittua luonnon helmassa, tarjoamme sinulle uskomattomia elämyksiä yli 40 vuoden kokemuksella. Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin ohjelman tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden!

Nykyisin Harriniva-perheeseen kuuluvat viisi eri kohdetta; Harriniva, Jeris, Galdotieva, Torassieppi sekä Kilpis.