VARAA NETISTÄ
VARAA NETISTÄ

Arktinen Joogaviikonloppu KEVÄT

Hemmottele itseäsi uudistavalla viikonloppulomalla joogan, hengityksen, mindfulnessin ja luontoaktiviteettien parissa Lapin upean erämaan sylissä, Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kupeessa. Tule nauttimaan hyvinvointia luonnosta maailman puhtaimmassa ilmassa!

Harriniva Hotels & Safaris on Länsi-Lapissa, Pallas-Yllästunturin Kansallispuiston vieressä toimiva perheyritys. Pietikäisen perhe, sekä koko Team Harriniva ovat sitoutuneet toteuttamaan erämaan parasta palvelua jo yli 40 vuoden kokemuksella. Wilderness Wellbeing konsepti on luotu tarjoamaan aitoja paikalliskokemuksia suomalaisen erämaahyvinvoinnin hengessä.

Maarit Nevanperä on kokenut joogaopettaja. Hän aloitti harjoittelun 1997 ja on opettanut vuodesta 2000. Hän on opiskellut useiden gurujen johdolla myös Intiassa. Tällä hetkellä Maarit työskentelee Helsingin astanga jooga koulussa sekä useissa yrityksissä, tanssikouluissa ja muissa jooga paikoissa ympäri Suomen sekä myös ulkomailla.
www.joogamaarityoga.com / FB joogamaarityoga

HUOM! Ohjelma toteutetaan kun minimi osallistujamäärä (10 henkilöä) täyttyy. Ennakkoilmoittautuminen päättyy 28.2. jonka jälkeen ohjelman toteutus vahvistetaan!

PÄIVÄT: 12.-15.4.2018

HINTA: 
575€ / henkilö (sis. majoitus 2hh, täysihoito ja kuvattu ohjelma)
680€ / henkilö (sis. majoitus 1hh, täysihoito ja kuvattu ohjelma)
410€ / henkilö (sis. aamiaiset, lounaat ja kuvattu ohjelma, ei majoitusta)
180€ / henkilö (sis. pelkät joogaharjoitukset)

RYHMÄN KOKO: minimi 10 henkilöä (max. 30 henkilöä)

KULJETUS: 30€ / suunta Kittilän kentältä/lle

Jos haluat juuri sinulle räätälöidyn paketin joogaharjoitusten ympärille, kysy tarjous myyntipalvelustamme!

 

OHJELMA 12.-15.4.2018

Torstai 12.4.
Saapuminen Harrinivaan, Muonioon. Check-In mukaviin erätyylisiin kahden hengen huoneisiin. Illalla tapaaminen ohjaajan ja muun ryhmän kanssa, ja tutustuminen viikonlopun ohjelmaan.
18:00 Palauttava, kevyt kehoa avaava harjoitus ja syvärentoutus, joka orientoi sinut tulevaan viikonloppuun.
20:00 Illallinen Harrinivan ravintolassa yhdessä ryhmän kanssa.
Yö hotelli Harrinivassa.

Perjantai 13.4.
Aloitamme päivän 2 tunnin joogaharjoituksella heti aamulla, joka sisältää joogan klassisia hengitysharjoituksia, monipuolisen jooga- asentosarjan ja loppurentoutuksen. Aamun joogatunnilla kroppa herää mukavasti päivään. Maukas buffet aamupala Harrinivan ravintolassa. Kuljetus Pallaksen kansallispuistoon, mistä lumikenkäretki tunturin huipulle (n. 30min - 1tunti). Tunturin huipulla meditatiivinen hengitysharjoitus ihaillen upeita maisemia alas laaksoon ja hengittäen tutkitusti maailman puhtainta ilmaa. Helppo joogasarja tunturissa retkien jälkeen, joka palauttaa lumikenkäilystä ja venyttää auki kiristyviä lihaksia. Retkieväät nautitaan raikkaassa ulkoilmassa. Kuljetus takaisin Harrinivaan. Iltaharjoitus hotellissa: kehon rentoutus ja mindfulness. Illallinen Harrinivan ravintolassa ja yöpyminen hotellissa.

Lauantai 14.4.
Aamulla dynaaminen joogaharjoitus, joka sisältää astangajoogan liikesarjan harjoittelua tarvittaessa asentoja modifioiden ja päättyy loppurentoutukseen. Aamupala 9:30. Aamiaisen jälkeen lähdetään jälleen aamupäiväksi ulkoilmaan, tällä kertaa tutustumaan Harrinivan pihamaastossa sijaitsevaan arktiseen rekikoirakeskukseen. Tutustumiskierroksen päätteeksi 17km koiravaljakkoajelu. Ohjaamme itse 4-5 koiran valjakkoa, toinen henkilö reen kydissä istuen, puolivälissä mahdollisuus vaihtaa kuljettajaa. Koiravaljakot ovat yksi miellyttävimpiä tapoja liikkua luonnossa, maisemia ihaillen! Paluu Harrinivaan, ja meditatiivinen hengitysharjoitus ulkona lämmittävien liikkeiden sarja ja hengitysharjoitus, joka monipuolistaa ja lisää hengityskapasiteettia. Harjoitus toimii myös helppona meditaatioharjoituksena keskittymisharjoituksia kaipaaville. Lounas Harrinivan ravintolassa. Lounaan jälkeen kuljetus Jerikselle (n. 20min). Aika rentoutua Jeriksen maisemakylpylän kahdessa rentoutumisaltaassa ihaillen upeaa järvimaisemaa. Sauna ja avantouinti parantavat aineenvaihduntaa ja rentouttavat lihaksia. Saunan jälkeen kuljetus takaisin Harrinivaan ja illallinen ravintolassa. Yöpyminen hotellihuoneissa.

Sunnuntai 15.4. 
Aamulla dynaaminen joogaharjoitus, joka sisältää astangajoogan liikesarjan harjoittelua ja päättyy loppurentoutukseen. Aamupala klo 9:30. Kurssin päätös, yhteinen hetki ohjaajan kanssa kurssin tuntemuksista.

LATAA 'Arktinen Joogaviikonloppu' PDF

VARAA NYT: 
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / +358 400 155 100

Arktinen Joogaviikonloppu 1 Arktinen Joogaviikonloppu Arktinen Joogaviikonloppu 3Arktinen Joogaviikonloppu 2

 

 

Suunnittele lomasi

hnlogo2

Kesä/syksy Talvi/Kevät

Kohteemme Lapissa

Unohtumattomia elämyksiä Suomen Lapissa

Kun etsit pakotietä kaupunkielämästä ja haluat rauhoittua luonnon helmassa, tarjoamme sinulle uskomattomia elämyksiä yli 40 vuoden kokemuksella. Voit valita laajasta valikoimastamme valmiin ohjelman tai esittää toiveesi, joiden mukaan räätälöimme sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden!

Nykyisin Harriniva-perheeseen kuuluvat viisi eri kohdetta; Harriniva, Jeris, Galdotieva, Torassieppi sekä Kilpis.